FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najbolji nokaut godine?!

Brutalan nokaut nadmašio i onaj s kojim je "uspavan" Overeem?

Jedan od najboljih nokauta godine viđen je na UFC on Fox priredbi u kanadskom Winnipegu.

Nokaut Josha Emmetta

Najbolji nokaut večeri, a možda i jedan od najbolji u cijeloj 2017. godini vidjeli smo na spektakularnoj UFC priredbi u kandaskom Winnipegu. UFC on Fox priuštio je ljubiteljima MMA sporta četiri borbe u glavnom programu i sve su četiri bile prava poslastica.

Najbolji trenutak večeri dogodio se u drugoj považnosti borbi glavnog programa, u dvoboju Josha Emmetta i Ricarda Lamasa. Iako je promašio vagu za jedan kilogram, Emmett se našao u oktogonu s Lamasom i brutalno ga nokautirao u prvoj rundi.

U jednoj bliskoj izmjeni udaraca iz blizine, Emmett je potegnuo lijevi kroše i u bradu pogodio svog suparnika, te ga poslao u "zemlju snova". Lamas se nije pridizao s poda nekoliko minuta i nije bio prisutan kod proglašenja pobjednika. No, kamera ga je uhvatila kako u nevjerici što mu se dogodilo sjedi i razgovara s liječnicima.

Bio je to jedan od najbrutalnijih nokauta 2017. godine, sličan onome kojim je Francis Nagannou završio Alistaira Overeema i osigurao si borbu za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji s našim Stipom Miočićem. Podsjetimo, taj dvoboj na rasporedu je 21. siječnja u Bostonu, a taj ćemo event također prenositi UŽIVO na našem portalu.

A dok čekamo ovu fenomenalnu borbu, u akciji ćemo vidjeti i Mirka Filipovića, također u izravnom prijenosu na GOL.hr-u 31. prosinca iz japanske Saitama Super Arene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider