FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spektakl u saitami

Cro Cop nokautirao Kosaku za 62 sekunde, sve borbe završene prekidom!

Mirko 'Cro Cop' Filipović pobijedio je Kosaku u Saitama Areni tehničkim nokautom.

Napomena: Zbog ograničenih prava prikazivanja snimku borbe moguće je gledati samo s područja RH (s hrvatskom IP adresom). Hvala na razumijevanju.

Mirko Filipović lako se obračunao s Tsuyashijem Kosakom kojeg je svladao nakon sudačkog prekida nakon minute borbe. Mirko je silovito krenuo i potom srušio Kosaku. Nakon toga uslijedio je žestoki ''ground and pound'' i sudac je prekinuo borbu kada se Japanac više nije mogao braniti.

Nakon pobjede Mirko se javio svojim fanovima iz svlačionice, gdje je otkrio da je njegov suparnik prevezen u bolnicu, jer su mu u licu pukle kosti.

Prije borbe Cro Copa vidjeli smo revijalan meč između dvije Amerikanke, Shinju Auclair i Chelsea LaGrasse. Slavila je Auclair armbarom (poluga na ruci).

Nakon Mirka i Kosake vidjeli smo nastup japanske velike nade Tenshina Nasukawe. On je u finalu kick-boxing meča nakon svega minutu i pol slavio protiv Yamata Fujite. U malo više od 90 sekundi Nasuwaka je tri puta ekspresno rušio svog suparnika snažnim udarcima rukom i nogom, što je u konačnici natjeralo suca da prekine borbu.

U posljednjoj borbi programa Rene Asakura slavila je gušenjem protiv Rene Kubote u Super Atomweight finalu za Grand-Prix titulu. Asakura je strpljivo čekala svoju priliku i dočekala ju na tlu, kada je zavukla ruku ispod vrata Kubote i dovršila posao gušenjem.

Snimku možete pogledati na Novoj TV od 20:45.

Rezultati borbi:

Shinju Auclair pobijedila Chelsea LaGrasse - poluga na ruci

Cro Cop pobijedio Tsuyoshija Kosaku - tehnički nokaut nakon 62 sekunde

Tenshin Nasukawa pobijedio Yamata Fujitu - nokaut, 1. runda

Kanna Asakura pobijedila Rene Kubotu - gušenje, 1. runda

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider