FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izudarao bonesa, ali platio ceh...

Jones na "nosilima" napustio oktogon, trenutak ozljede Santosa koji je odlučio pobjednika

Jon Jones trebao je pomoć kako bi napustio oktogon nakon što je podijeljenom sudačkom odlukom obranio titulu UFC prvaka.

Santos udara Jonesa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jon Jones nije mogao na vlastite dvije noge napustiti oktogon u Las Vegasu nakon što je po 10. put u karijeri obranio naslov UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Suci su podijeljenom odlukom dodijelili pobjedu prvaku Jonesu, koji je uz pomoć brata i ješ jedne osobe napustio oktogon. 

Udarci nogom Thiaga Santosa nanijeli su veliku štetu na butinu UFC prvaka, koji se nakon pobjede više nije mogao osloniti na nju. Uoči meča smo bili najavili da su udarci nogom jedan od aduta koji bi mogao prevagnuti na stranu Santosa, no na kraju se ispostavilo da ga je najjače oružje koštalo možda i pobjede. 

Naime, početkom druge runde Marreta je uputio low-kick desnom nogom, no u trenutku udarca je više boli osjetio Brazilac, a ne Jones. Ozlijedio je palac desne noge, te mu je istovremeno stradalo i koljeno

Santos je odmah uzmaknuo i vidjelo se da nešto nije u redu. Odradio je junački meč do kraja, no na njegovom se kretanju i udarcima vidjelo da to nije to. 

U govoru nakon borbe rekao je da je osjetio prst i koljeno na početku spomenute druge runde, ali da ne želi kukati i tražiti izgovore za pojas. S obzirom da je odluka bila podijeljena i da je Santos, do ozljede, uvjerljivo dobio prvu rundu, pitanje je kako bi se završio meč da se taj trenutak nije dogodio. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider