FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na koliko će se zaustaviti?!

Jon Jones zaprepastio fanove transformacijom, već je sada teži od Miočića: "Uskoro sam spreman. Novi prvak"

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena Jon Jones pokazao je zavidnu formu i transformaciju uoči svog debija u teškoj kategoriji UFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jon Jones uzbudio je mnoge MMA fanove kada se odrekao pojasa prvaka poluteške kategorije i prešao u tešku gdje također želi osvojiti naslov UFC prvaka. Naslov je trenutno u vlasništvu Stipe Miočića, koji će ga braniti vrlo vjerojatno protiv Francisa Ngannoua početkom iduće godine.

Međutim, postoji i mogućnost da Stipe odbije tu borbu protiv Ngannoua i uvjetuje UFC da mu odmah daju Jonesa, što bi bio možda i najveći "superfight" u UFC-ovoj povijesti.

"Nikada se sa 109 kilograma nisam osjećao toliko dobro, trebao bih biti spreman u idućih nekoliko mjeseci", napisao je Jones na svom Instagramu i priložio nekoliko fotografija svoje forme.

gol expired Tajni više nema: Jonesov trener potvrdio da je borba protiv Miočića prioritet divider

Podsjetimo, Miočić je za posljednji dvoboj protiv Daniela Cormiera u borbi za naslov UFC prvaka imao 106 kilograma, odnosno tri manje od Jonesa danas.

Na kojoj brojci se Jones misli zaustaviti ako će biti spreman tek za nekoliko mjeseci? Možda neće nabiti još puno, ali treba reći da je gornja granica 120 kilograma.

gol expired Senzacija u UFC-u: Dogovorena superborba za naslov prvaka u poluteškoj, mnogi će poludjeti! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider