FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"pošaljite mi ugovor"

Bomba iz UFC-a: Jon Jones dolazi u teškaše i odmah želi spektakularan okršaj

Hoćemo li konačno vidjeti Jona Jonesa u teškoj kategoriji? Ako je UFC spreman dati malo više novaca - hoćemo!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Je li na pomolu spektakularni teškaški okršaj u UFC-u između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa? Ako je suditi prema posljednjim izjavama Jonesa, on čeka UFC da mu pošalje ugovor s mnogo nula kada je novac u pitanju.

Ngannou i Jones razmjenili su nekoliko poruka na Twitteru nakon čega su fanovi pitali aktualnog prvaka poluteške kategorije bi li se usudio doći u teškaše i suočiti s Ngannouom.

Nokaut Harrisa (Foto: GOL.hr) Hoće li zastrašujući UFC-ov nokauter opravdati očekivanja kladionica na ujednačenom eventu? divider

"Tko je po vama brži i tehnički bolji borac: Thiago Santos ili Ngannou? Ako mislite da se ne bi borio protiv njega vi ste ludi. Nemam više ništa za dokazati u poluteškoj kategoriji. Volio bih borbu koja će mi donijeti puno novaca. Pošaljite mi ugovor", napisao je Jones na Twitteru.

Jones je gledao UFC Fight Night iz Jacksonvillea u srijedu, te je pritom komentirao nastup Ovincea Saint-Preuxa, koji je debitirao u teškoj kategoriji. Napisao je da je osjećao kao da on nastupa u teškoj kategoriji i da mu se činilo kao da je tamo. Francis mu je odgovorio:

"Koliko stvarno ti se to činilo prijatelju moj?"

gol expired Nikad prije viđene scene: Usred meča se ispričavao suparniku zbog batina, Smith sucu dodavao zub koji mu je izbijen divider

Ngannou, koji je posljednja četiri suparnika riješio u prvim rundama, koje nisu trajale duže od 71 sekunde, nije trebao dugo čekati na odgovor.

"Činilo mi se jako stvarno Francis. Sva ta snaga ti ne znači ništa kada ti je mahanje presporo. Ja nisam kao oni prijatelju moj."

Jonesov menadžer potvrdio je njegov interes da se bori protiv Ngannoua u teškoj kategoriji.

"Ne šali se i neće obrisati tvit", kazao je Abraham Kawa.

S obzirom da će se Ngannou morati strpiti da svoju trilogiju odrade Stipe Miočić i Daniel Cormier, ne bi mu bilo loše pokušati nanijeti prvi poraz Jonu Jonesu, po mnogima najvećem borcu u UFC-ovoj povijesti.

Miočić protiv Cormiera (Foto: AFP) DC nije morao dugo čekati na Miočićev oštri odgovor: "On voli biti glasan. Već bih ga umirovio" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider