FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svaka čast

Jiri Prochazka stao na kraj kontroverzama oko ranog prekida: “Bio sam nokautiran“

Nakon meča Jirija Prochazke i Alexa Pereire podigla se velika prašina jer mnogi smatraju da je sudac prerano prekinuo borbu.

Jiri Prochazka (Foto: Afp)

Na spektakularnom UFC-u 295 samo su dvije borbe otišle do druge runde, publika je mogla uživati u sjajnim završnicama, nokautima, ali nije nedostajalo niti kontroverzi.

Jedna od najočekivanijih borbi bila je ona između bivšeg prvaka poluteške kategorije Jirija Prochazke i također bivšeg prvaka, ali srednje kategorije, Alexa Pereire.

Tom Aspinall VIDEO Niste valjda treptali: Aspinall prvim udarcem srušio Rusa i postao privremeni prvak teške divider

Naposlijetku je Pereira, koji se podigao kategoriju iznad kako bi konkurirao za titulu u poluteškoj kategoriji, nokautirao Prochazku nakon desnog pa lijevog krošea i serije laktova.

Mnogi su smatrali kako je u tom meču sudac prerano uletio između boraca i prekinuo meč. Na Twitteru su se odmah javili mnogi borci te podijelili svoje mišljenje kako je riječ o preranom prekidu, no na kraj tim kontroverzama stao je sam Prochazka.

Jessica Andrade - Mckenzie Dern VIDEO Andrade četiri puta slala Dern na pod i prekinula svoj negativan niz divider

Poslije meča češki je borac jasno dao do znanja kako je sudac Marc Goddard pravilno postupio.

“Na kraju, mislim da je oduka ispravna. Bio sam nokautiran“, izjavio je Prochazka te još jednom pokazao sjajno sportsko ponašanje.

Koliko je velik sportaš Prochazka je pokazao kada je abdicirao titulu u poluteškoj kategoriji zbog teške ozljede ramena i tako omogućio diviziji da ostane aktivna do njegovog povratka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider