FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ušao, vidio, pobijedio

VIDEO Niste valjda treptali: Aspinall prvim udarcem srušio Rusa i postao privremeni prvak teške

Tom Aspinall prvim udarcem oborio je Sergeja Pavloviča na UFC-u 295

Spektakularni UFC 295 u New Yorku s Prochazkom i Pereirom u glavnim ulogama bio je doista spektakularan, samo da je malo dulje trajao jer je samo jedna od uvodne četiri borbe izašla iz prve runde. Novi privremeni prvak u teškoj Tom Aspinall i izazivač Sergej Pavlović nisu.

Nemojte treptati, govorili su MMA analitičari u najavama borbe za naslov u teškoj kategoriji između Toma Aspinalla i Sergeja Pavloviča, praktički svaka druga bila je o njihovoj razornoj udaračkoj snazi i najave su se ispunile. Svega polovicu runde trajala je zamjenska borba za meč Miočić-Jones, poslije uvodnog ispitivanja krenule su letjeti bombe, a jedan od tih krošea odsjeo je na bradi ruskog borca.

Praktički prvi udarac koji je završio na svom odredištu, završio je Sergeja Pavloviča. Sjajni Rus posljednjih šest borbi nije izašao iz prve runde, ali u proteklih šest bio je protivnik, ovaj put završio je drugoj strani. Britanac je poslije minutu i devet sekundi obavio posao i postao privremeni vlasnik pojasa prvaka u teškoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider