FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo na gol.hr-u!

Jan Blachowicz ili Glover Teixeira? Pogledajte prognoze za subotnji UFC-ov spektakl u Abu Dhabiju

Ove subote u terminu od 20 sati očekuje nas UFC 267, jedan od najspektakularnijih borilačkih evenata godine.

Ove subote u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV moći ćete pratiti spektakularni UFC 267 u Abu Dhabiju. Zvijezde večeri bit će poluteškaši, branitelj naslova Jan Blachowicz i prvi izazivač Glover Teixeira, a naši MMA analitičari, Zelg Galešić i Igor Pokrajac, donose vam detaljnu analizu jednog od najboljih evenata ove godine u novom Lucky Punchu.

Teixeira vs Blachowicz VIDEO Glover Teixeira u drugoj rundi ugušio Jana Blachowicza i kao najstariji borac prvi put stavio pojas prvaka divider

Ako ste ljubitelji sportskog klađenja i planirate uložiti koju kunu na subotnje okršaje, ovo je pravi kutak za vas, a naši analitičari tvrde kako bi bilo najpametnije uložiti ju na branitelja pojasa u poluteškoj kategoriji…

"Dva tvrda borca koja vole poludistancu, zabava je zagarantirana, ali zbog tvrdoće i čvrstoće udarca dat ću prednost Janu Blachowiczu“, rekao je Zelg Galešić.

"Znači nokaut u drugoj rundi“, ubacio se Vlado Boban.

"Tako je, Jan to mora riješiti prije kraja treće runde, ako se ne želi naći u moru problema dodao je Zelg.

S konačnim ishodom se slaže i kolega Pokrajac, ali ne i s načinom na koji će se borba odviti:

"Ne, to će ići na bodove jer je Teixeira jako čvrst borac. Ovo mu je nova šansa za titulu i sigurno će doći spreman. Borba će ići na pet rundi, ali slažem se da će Blachowicz dobiti,“ poentirao je Pokrajac, inače bivši suparnik poljskog šampiona.

Pogledajte novi Lucky Punch

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider