FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svaka čast

Sportskim potezom "zasjenio" vlastiti brutalan nokaut: Kako ovo sudac nije prepoznao?

Jacare Souza pokazao je istinski sportski duh u najbrutalnijem sportu današnjice.

Souza upozorava suca nakon nokauta Weidmana

Brazilac Jacare Souza isporučio je brutalan nokaut na UFC-u 230 održanom u njujorškom Madison Square Gardenu. On je sredinom posljednje runde nokautirao domaćeg favorita Chrisa Weidmana, bivšeg UFC prvaka u srednjoj kategoriji.

No ono što zapravo vrijedi istaknuti iz ovog dvoboja je sportski potez Souze nakon što je poslao Weidmana na pod. Nakon što je devastirajućim krošem pogodio Weidmana i poslao ga u nokdaun, Souza nije nasrnuo na njega na podu, svjestan da protivnik nije potpuno pri sebi, ali to nije prepoznao i sudac koji je pustio da se borba nastavi.

Weidman je imao refleksnu reakciju borca koji se nikad ne predaje. Trznuo se s poda, te se poput potpuno pijane osobe primio za jednu nogu brazilskog borca i samo ga držao. Souza je upozorio suca da Weidman nije pri sebi, no ovaj nije prekidao meč.

Brazilac je uputio još nekoliko blažih udaraca u glavu i tek kada je vidio da Amerikanac na njih ne reagira, sudac je odlučio prekinuti meč. Souza ga je još jednom opomenuo nakon što je ovaj označio kraj, te mu jasno dao do znanja što misli o njegovoj odluci da ne prekine odmah meč.

Weidman je jedno vrijeme dolazio k sebi, no na kraju je ipak samostalno stao na svoje noge za vrijeme proglašenja pobjednika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider