FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prijenos na GOL.hr-u

UFC 287: Posljednji pokušaj Israela Adesanye za pobjedu protiv čovjeka koji mu je umrljao ostavštinu

Israel Adesanya četvrti put u svojoj karijeri pokušat će srušiti Alexa Pereiru. Prijenos UFC-a 287 gledajte u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u

U zagrijavanju za UFC 287 prisjećamo se kadrova od prije šest mjeseci. Bio je ovo početak kraja za vladavinu Israela Adesanye.

Iako je Nigerijac s novozelandskom adresom vodio na sudačkim karticama Alex Pereira ponovno je pronašao put do pobjede. Brazilac je, podsjetimo, dva puta pobjeđivao Adesanyu u kickboksačkim ringovima. Priznaje Brazilac kako mu je ulazak u svijet slobodne borbe bio jedan intervju njegovog sljedećeg suparnika.

Israel Adesanya i Alex Perriera Lucky Punch: UFC svijet dočekao je veliki revanš Adesanye i Pereire divider

"On me posebno motivirao“, rekao je Pereira.

Adesanya ga je dao kada je krenuo u svoju UFC priču i vrlo brzo skrenuo pozornost na sebe. Pereira je u tom trenutku bio daleko od UFC-a.

"On gleda sve moje borbe. I svaki put kada se borim vjerojatno kaže – ja sam pobijedio ovog tipa. Na kraju dana, nitko ne zna tko je on“ pričao je tad Adesanya, a Pereira dodao:

Muhammad Mokaev Neporaženi UFC borac javno zamolio da mu više ne piše Rusija kao zemlja rođenja divider

"Kada postanem prvak svijeta i legenda, on će biti jedan od onih tipova Koji će sjediti u pubu i govoriti: ja sam ga pobijedio jednom.“

Poraz potresao Adesanyu?

No Adesanya se gadno prevario. Iako je imao odličnih trenutaka u borbi. Pogotovo u posljednjim sekundama prve runde kada je poslao u lagani nokdaun Pereiru. Spasilo ga je zvono.

Ipak, Pereira je fizički jači borac i ima teže udarce. Za ovu borbu priprema se na Tjailandu. Meki Muay Thaija.

Dana White Dva najpoznatija borilačka brenda udružila se u tvrtku od 21,4 milijarde dolara: "2026. godina bit će ključna" divider

"Mislim da mu je ovo definitivno protreslo glavu. Izgubio je tri puta od mene. Dva puta nokautom. Sada bi mogao reći… Kako više nema pritisak osvajanja pojasa, kako više ništa nije bitno… Zna dobro koliko sam opasan“, kaže Pereira.

Adesanya u srednjoj kategoriji UFC- ima čak 12 pobjeda i samo jedan poraz. No taj jedan poraz posebno peče.

"Mogu ga pobijediti. Znam da mogu. On zna da mogu.“

U nedjelju od četiri ujutro uživo na gol.hru saznat ćemo i može li uistinu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider