FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
to je napokon to

Hrgović se oglasio nakon što je prihvatio borbu karijere: I on svjestan što to znači

Filip Hrgović borit će se protiv Michaela Huntera za poziciju prvog izazivača za svjetski tron prema IBF verziji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć je stigla vijest iz menadžerske agencije Filipa Hrgovića, Team Sauerland koja je oduševila sve Filipove fanove. Prihvaćena je ponuda za borbu protiv Michaela Huntera, jednog od najboljih teškaša današnjice.

Ova borba pobjedniku otvara vrata borbe za pojas IBF organizacije, jedne od četiri najveće u boksu. To bi se trebalo dogoditi u 2022. Hoće li to biti protiv Anthonyja Joshue ili Tysona Furyja, saznat ćemo ove godine.

Kakva je ovo prilika zna to i Filip koji se oglasio putem društvenih mreža.

''Vrijeme je da pokažem svijetu što sam sve sposoban učiniti. Veliki izazov za team Hrgović, zahvalan sam na ovakvoj prilici koja nas dijeli korak do vrha.''

Hunter je prema BoxRec ljestvici sedmi teškaš svijeta, a ispred njega su velika imena poput Joshue, Wildera, Povetkina i Furyja. Hrgović na ljestvici najboljih teškaša svijeta drži 20. mjesto.

Kako je došlo do ove ponude za Hrgovića? Hunter je inače četvrti izazivač s IBF-ove ljestvice, a trebao je u ring protiv Charlesa Martina koji se ozlijedio i otkazao meč. Hrgović je prema IBF-u rangiran jedno mjesto iza Huntera i dobio je poziv.

Borba Hrgović – Hunter trebala bi se dogoditi u travnju ili svibnju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider