FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVAKAKO OPASAN NADIMAK

Hrgović se našao na plakatu za veliku priredbu, na njemu je dobio i novi nadimak

Filip Hrgović već je nekoliko godina poznat kao "El Animal", no čini se da je dobio novi nadimak.

Filip Hrgović (Foto: screenshot)

Karte su podijeljene. Tako je promotor Frank Warren najavio 5 vs. 5 boksačku priredbu, na kojoj će se Filip Hrgović boriti protiv Daniela Duboisa.

1. lipnja u Rijadu, on će predstavljati promotora Eddieja Hearna u svojevrsnom duelu dva najjača boksačka promotora u Europi.

Svaki promotor ima pet karata

Zajedno s najavom priredbe pojavio se i sjajan plakat i tu se vraćamo na onu Warrenovu rečenicu s početka.

Svi boksači predstavljeni su kao igrače karte, ali uz neki poseban nadimak. Nas naravno najviše zanima onaj Hrgovićev i moramo priznati da nam se svidio.

Filip kao Travis Bickle? Može!

Na njegovoj karti piše The Taxi Driver, što nas odmah odvodi na jedan od najboljih filmova svih vremena, s jednim od najbolje odrađenih glavnih likova.

Ide li se tu uistinu u smjeru Travisa Bicklea, kojeg je u Scorseseovom filmu iz 1976. godine maestralno odradio Robert De Niro, trenutno ne znamo, ali nama se takva ideja sviđa.

Filipov protivnik Dubois je The Suit, odnosno odijelo, ali takav nadimak često se koristi u kontekstu visoko utjecajne osobe.

Zapravo je riječ o fikciji, vezanoj uz fantastičnu službenu najavu priredbe, gdje je svatko pa tako i Filip, odigrao svoju ulogu.

Može li Filip odraditi svoj posao posao u stilu spomenutog filmskog taksista, saznat ćemo 1. lipnja na velikom boksačkom spektaklu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider