FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
GDJE JE FILIP?

Hrgović dobio novu prozivku od strane engleskog udarača: "On je trenutno broj 1, ima ono što ja želim"

Daniel Dubois je odlučio po drugi put prozvati Filipa Hrgovića.

Filip Hrgović i Yousef Hasan (Foto: Profimedia)

Devet dana prošlo je otkako je Filip Hrgović dobio otvorenu ponudu Turkija Alalshikha, glavnog saudijskog povjerenika za organizaciju boksačkih mečeva.

Podsjećamo, nakon što se Hrgović ponudio kao zamjena za ozlijeđenog Tysona Furyja protiv Oleksandra Usika, Saudijac mu se obratio s ponudom šest vrhunskih protivnika, uz dodatak da jednog od njih odabere za priredbu 8. ožujka.

Stigla je ponuda pa prozivka, ali Filip je za sada nijem

Isto tako, šest dana prošlo je otkako ga je putem videa jedan od te šestorice, Daniel Dubois, otvoreno prozvao za meč upravo tog datuma.

Do danas, Filip se javno nije izjasnio, a mi ne znamo znači li to da pregovara u tišini ili nešto ipak drugo, što se nikome neće svidjeti. Ono što vjerujemo je da je on trebao ponudu prihvatiti, odnosno da može jako puno izgubiti ako u ovom slučaju ostane nijem.

Dubois ponovio svoju želju

Ako s nekim pregovara, čini se da to ipak nije Dubois, budući da je on odlučio Filipa još jednom prozvati, napravivši to u razgovoru za YouTube kanal Queensberry promotionsa, odnosno njegovog promotora Franka Warrena. 

"To je protivnik kojeg želim, to je borba koju želim i nadam se da Frank može upotrijebiti malo svoje magije i organizirati to. Želim ići naprijed i trebam se boriti protiv najboljih. On ima ono što tražim, on je trenutno broj 1 pa da vidimo, ja želim biti tatica ove divizije", rekao je Dubois, koji ipak nije htio odgovoriti na pitanje zašto misli da je to meč u kojem će pobijediti:

"Saznat ćemo, sto posto ću ga savladati."

Do predloženog datuma je jako kratko vremena

Naravno, ne smijemo otpisati opciju i da se o ovom meču ipak pregovara te da je ovo sve samo jedan od načina Franka Warrena da meč krene promovirati.

Ako je uistinu tako, to bi bila sjajno stvar i Filip bi imao meč koji će s velikim zanimanjem gledati cijeli svijet, a onda i priliku predstaviti se upravo onakvim kakvim sebe smatra, najboljim na svijetu.

Sve u svemu, veliko je nestrpljenje oko Filipovog idućeg meča, a do 8. ožujka preostale je manje od četiri tjedna. Vrijeme curi, posebno ono za pripreme potrebne kod takvih meča. Osim ako one nisu krenule istog trenutka kad je meč ponuđen.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider