FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
TO JE TAJ MEČ!

VIDEO Hrgović dobio ponudu i već treći dan šuti, sad je njemu došao otvoreni izazov!

Filip Hrgović dobio je otvoreni izazov od jednog od šestorice boksača koje mu je saudijski organizator ponudio za 8. ožujka.

Filip Hrgović i Daniel Dubois (Foto: AFP / Guliver Images)

U subotu navečer, na dan kad je otkazani meč Tysona Furyja i Oleksandra Usika dobio novi datum, otvorenu ponudu za meč od Turkija Alalshikha dobio je Filip Hrgović.

Hrvatskom teškašu, kao nagrada što je odmah bio spreman uskočiti i boriti se protiv Usika, ponuđeno je šest jakih i kvalitetnih imena za nastup na priredbi koju 8. ožujka predvode Anthony Joshua i Francis Ngannou, na kojoj se Hrgović već ranije nadao naći.

Hrgović nije javno reagirao, prozivke počele stizati

Prošla su tri dana, a od El Animala javne reakcije nije bilo, a sad mu je došla prva otvorena ponuda nekog od boksača koji se nalaze među šest spomenutih imena.

To je Daniel Dubois, koji mu se u kratkom videu otvoreno obratio.

"Hrgoviću, ja sam tvoj tatica. Čujem da prozivaš razna imena, ali svoje još nisam čuo. Jesi li spreman, jer ja jesam!" poručio mu je Englez koji je 18. prosinca na Day of Reckoning priredbi odradio sjajan meč protiv Jarrella Millera.

Dubois je 26-godišnji engleski boksač koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 20 pobjeda i dva poraza, a bolji od njega bili su Joe Joyce te Oleksandr Usik, u meču koji ste imali priliku gledati u prijenosu na našem portalu.

Cijeli meč Usika i Duboisa

Ne sumnjamo da Hrgović već pregovara

Iako se Filip nije javno javio nakon Turkijeve ponude, to ne znači da on i njegov tim nisu već naveliko u pregovorima sa Saudijcima, odnosno da je protivnik potencijalno odabran.

No pored toga je svakako sjajno vidjeti da je netko od ponuđenih također spreman uskočiti i boriti se.

Mogli bi Saudijci uistinu od boksa napraviti ono što već godinama ili desetljećima žudimo da bude - sport u kojem će se najbolji uistinu boriti međusobno u raznim prilikama, a ne samo kad su titule u pitanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider