FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr-u

Hoćemo li dobiti prvog novog UFC prvaka u 2020.? "Osjećaj je baš onakav kakav bi trebao biti"

Još manje od šest sati ostalo je do novog UFC-a, koji možete gledati izravno na Gol.hr-u, a sutra na Novoj TV. Međutim, jedan borac koji se večeras trebao boriti za naslov prvaka, to neće moći. Evo zašto.

Šok u Norfolku: kandidat za naslov prvaka do 57 kilograma, Brazilac Deiveson Figueiredo, pao je na vagi. Imao je jedan kilogram više od dopuštenog. Stoga, ako večeras pobijedi, titula će ostati upražnjena.
Njegov protivnik, Amerikanac Joseph Benavidez, prošao je vagu, i naslov večeras može osvojiti samo on. Pobjedom bi postao prvi novi UFC prvak  u 2020.

Nevjerojatno je da Figueiredo još nikad u karijeri nije pao vagu, a ovo mu je najvažniji meč karijere.

"Ja sam uvijek profesionalan. Ali i ovakve stvari mogu se dogoditi. Za ovu borbu nisam uspio postići težinu. Bez obzira na sve, nokautirat ću svog protivnika", rekao je.

Nokaut Figueireda UFC-ova večer za pamćenje: Figueiredo brutalno nokautirao Benavideza, ali nije postao novi UFC prvak! divider

Benavidez je na kladionicama blagi favorit, ali večerašnji meč je sama - neizvjesnost.

"Osjećam se dobro! Osjećaj je baš onakav kakav bi trebao biti. Kao što ste već rekli, moj protivnik nije postigao težinu. Ali to ne utječe na moje planove. To samo pokazuje da on ne pobjeđuje ni ovako ni onako. To ne mijenja moj cilj. Idemo! Spreman sam pružiti šou!"

gol expired Prvi i teški poraz Liverpoola u Premierligi: Davljenik razbio moćni Kloppov stroj divider

Benavidez se za naslov borio već dva puta, oba puta izgubio od Demetriousa Johnsona, ovo mu je treći pokušaj.

Ali to nije sve na večerašnjem UFC-u. Bit će tu i veliki sudar poluteškaša: Iona Cutelabe iz Moldavije i Magomeda Ankalajeva iz Rusije. Obojica žele na sam vrh ove kategorije.

A bit će tu još i dva ženska okršaja, ukupno pet mečeva, izravno na Gol.hr-u večeras u 2:00, a sutra u 22:25 na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider