FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Dalić: "Imali smo jedan sastanak samo o njihovom valjanju, očitali smo im lekciju za cijeli život"
FIGHT!
Laku noć

VIDEO Plazibat brutalno nokautirao Catinasa! Rumunj uspavan sredinom prve runde

Antonio Plazibat slavio je nokautom na Glory 82 priredbi protiv Rumunja Raula Catinasa.

Antonio Plazibat (Foto: Glory Kickboxing)

Antonio Plazibat slavio je nokautom na Glory 82 priredbi, bolji je bio od Raula Catinas desetorangiranog borca Gloryeve teške kategorije. Plazibat i Catinas predvodili su Gloryevu priredbu održanu u Bonnu, Njemačkoj.

Karim Benzema Kakav šok za Francuze! Benzema napustio trening, prognoze nisu optimistične divider

Splićanin je poboljšao svoj skor na 22 pobjede i četiri poraza i novom pobjedom, četvrtim nokautom u nizu, učvrstio svoju poziciju kao prvog izazivača za teškaški pojas Glorya.

Plazibat je ispunio obećanje, munjevito je ušao u meč i nije kalkulirao, krenuo je sa snažnim krošeima s kojima je kombinirao low kickove. Nije bilo kalkuliranja niti kod Catinasa koji je bacao snažne udarce od samog početka.

Utakmicu po utakmicu: Specijal s Tomislavom Stipićem Utakmicu po utakmicu (18): Specijal s Tomislavom Stipićem divider

Uzdrmao je Plazibat Rumunja sredinom prve runde lijepom kombinacijom koju je završio desnim direktom, Catinas se povukao uz konopce i pokrio duplim dekom, ali Plazibat je agresivno krenuo serijom krošea koji su poslali Catinasa na pod.

Antonio Jordano Nevjerojatan poraz Zadra: Kako je moguće da su uspjeli ovo izgubiti?! divider

Ne samo na pod, već ga je gotovo uspavao, Catinas je završio van ringa, a Bonn je eruptirao. Veliku je podršku Plazibat imao, gotovo cijeli Maritim hotel u Bonnu su napunili Hrvati.

Pogledajte nemoćnog Rumunja na podu i slavlje plazibata OVDJE.

Još jednom je Plazibat dokazao o kojoj se klasi radi, ne kalkulira, ne bira protivnike, a prvaku Verhoevenu je jasno poručio na kraju meča.

''Rico, gdje si j***e? Dolazim ti skinuti glavu.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider