FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"super je čovjek"

Specijalni gost Lucky Puncha sparirao je s McGregorom: "On je životinja. Digao sam ga u zrak na jednom treningu"

Hrvatsko-argentinski borac Croata Barrio otkrio je kako je bilo sparirati s Conorom McGregorom u SBG dvorani.

U najnovijem izdanju emisije Lucky Punch gost je, uz stalnog stručnog sukomentatora Zelga Galešića, bio i aktivni borac koji je nedavno debitirao u KSW-u - Francisco Albano Barrio. Croata Barrio, kako mu glasi poznatije ime, argentinski je Hrvat koji nastupa u perolakoj kategoriji u spomenutoj poljskoj organizaciji.

Rođen je u Buenos Airesu 1989. godine, a s obitelji se preselio u Zagreb 1994. gdje je počeo s grčko-rimskim stilom hrvanja. U hrvanju je nastupao za reprezentaciju Argentine od 2005. do 2012. godine, kada je imao MMA debi.

No voditelj i urednik emisije Lucky Punch Vlado Boban pozvao ga je u emisiju ubog njegove povezanosti s Conorom McGregorom, odnosno činjenice da je sparirao s irskom superzvijezdom kada se on pripremao za okršaj s Joseom Aldom.

gol expired Katastrofalna pogreška Tina Jedvaja: Poklonio nevjerojatan gol protivnicima divider

"Bilo je to prije nego što se trebao boriti s Aldom, ali se Aldo ozlijedio. Bio je UFC snimati najavu za njegovu borbu, taman smo nas trojica sparirala s Conorom. U jednom trenutku podigao sam ga u zrak i kada sam vidio da snimaju, nježno sam ga spustio dolje na zemlju. Mislio sam da će to staviti u najavni prilog, ali nisu", otkrio je Croata Barrio te nahvalio irskog borca.

"Ali super je čovjek. On je mene najviše koristio za takve treninge. Hrvačke treninge. Puno sam radio s njim. Conor McGregor je životinja. Ima smeđi posao u jiu-jitsuu, zna hrvati", kazao je "naš" Francisco.

Cijela Lucky Punch emisija u kojoj se najavljuje novi UFC spektakl ovog vikenda

gol expired Skandal: Otvarali lijes i slikali se s mrtvim Maradonom, procurile fotografije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider