Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizarno

Skandal: Otvarali lijes i slikali se s mrtvim Maradonom, procurile fotografije

Nevjerojatna glupost članova pogrebnog društva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinska nogometna legenda Diego Maradona, koji je umro od srčanog udara, pokopan je na groblju na periferiji Buenos Airesa, izjavio je njegov glasnogovornik za agenciju France Presse.

"Pokop je održan u Vrtu mira u Bellavisti, sjeveroistočno od argentinskoga glavnog grada, gdje počivaju i njegovi roditelji", dodao je Sebastian Bianchi.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena umro je u srijedu u 61. godini od zatajenja srca nakon što se u kući u predgrađu Buenos Airesa oporavljao od operacije glave.

gol expired Argentina se oprostila od Maradone: Stotine tisuća ljudi ispratile Diega na vječni počinak divider

Posljednji ispraćaj organiziran je u Ružičastoj kući (Casa Rosada), vladinoj zgradi u srcu glavnog grada, a Maradonu su u suzama i s ovacijama ispratile tisuće Argentinaca koji su se klanjali pred njegovim lijesom i ostavljali cvijeće. U Argentini su proglašena i tri dana žalosti.

Ispraćaj nije prošao bez skandala

Maradonini navijači napravili su dva skandala prije pogreba. Prvo su se potukli s policijom koja je čuvala lijes. Navijači nisu htjeli satima čekati u redu, pa su se počeli gurati, a policija je morala sve smirivati i nekoliko je osoba ozlijeđeno.

Drugi skandal veoma je morbidan. Trojica članova pogrebnog društva nakon ceremonije oproštaja otvorila su Maradonin lijes i fotografirala se s njim.

Fotografije su brzo procurile na društvenim mrežama, a njih čeka žestoka kazna zbog gluposti koju su napravili.

VIDEO: Sukob s policijom na ispraćaju Maradone

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider