FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ispričao se navijačima

FOTO Plazibat otkrio da mora na operaciju: Pokazao rendgensku snimku slomljene ruke

Hrvatski borac Antonio Plazibat slomio je podlakticu u meču s Tariqom Osarom.

Antonio Plazibat (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Antonio Plazibat, najbolji hrvatski kickboksač, nije uspio svladati Tariqa Osara u meču karijere za pojas privremenog Gloryjevog prvaka teške kategorije. Nažalost, bilo je ovo slabije izdane hrvatskog borca, a razlog tome je slomljena ruka.

Nakon meča Plazibat se ispričao brojnim navijačima, koji su stigli u Rotterdam kako bi mu pružili podršku u meču karijere. Okupilo se više od 2,5 tisuće hrvatskih navijača, koji su priredili sjajnu atmosferu u dvorani, no bol je bila prejaka.

Mario Mandžukić Mandžo digao na noge publiku: Kada je hrvatski borac nokautirao suca, nastala je ludnica divider

"Ekipa, hvala svima na potpori. Je*iga, izgubio sam, sori što sam vas razočarao, što sam se nikako borio. Nema opravdanja, on je pobijedio", oglasio se Plazibat na svom Instagram profilu pa otkrio što se točno dogodilo s rukom:

"Slomljena mi je podlaktica, vanjski dio podlaktice. Trebat će operirati, sve je drugo je dobro", dodao je hrvatski borac pa se našalio. Upitao je navijače ima li tko savjet kako spavati s gipsom.

Antonio Plazibat udara suca VIDEO Bizarna situacija na meču Plazibata, naš borac zamalo uspavao suca! divider

Na kraju, ispričao se navijačima što je otišao u dvoranu, bez podrava, bol je nažalost bila prejaka. No Plaza nije izgubio smisao za humor, za kraj je poručio:

"Barem sam prvi borac koji je uspio nokautirati suca".

Plaza, želimo ti što brži opravak i povratak u ring. Objavio je na svom Instagram profilu i rendgensku snimku ozljede...

Antonio Plazibat Antonio Plazibat (Foto: Antonio Plazibat/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider