FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
TO JE ITEKAKO U IGRI

Hrgović zagolicao maštu: "Tko zna, možda me u svibnju gledate u meču protiv Usika"

Filip Hrgović naporno trenira čekajući idući izazov, ali i s ciljem da bude spreman za 18. svibnja, bude li trebalo uskočiti u veliki meč.

Filip Hrgović (Foto: Afp)

Dok se neke stvari u profesionalnom boksu teške kategorije događaju, Filip Hrgović trenira i čeka svoju priliku. Iako je bio u igri za nastup na u petak održanoj Knockout Chaos priredbi, on se tamo nije našao.

Filip Hrgović Filip Hrgović napao Furyja i zahvalio sljedećem protivniku: ''Hvala, Anthony Joshua'' divider

Filip je naime prvo putem društvenih mreža, ali kako je sam potvrdio i službeno, prihvatio meč protiv Josepha Parkera, da bi se Novozelanđanin na kraju ipak borio protiv Zhileija Zhanga. Parker je u tom meču naposljetku pobijedio

Filip je trebao biti Parkerov protivnik

Nakon toga mu je od strane Turkija Alalshikha ponuđeno šest potencijalnih protivnika te je dobio izravan izazov od Daniela Duboisa, no ništa se po tom pitanju nije dogodilo. 

"Ja sam prihvatio meč protiv Parkera, ali onda je ta ponuda jednostavno nestala. On se htio boriti protiv mene i ja protiv njega, no nije došlo do mene. Ja sam uvijek spreman za borbu, iako ne dajem puno intervjua, uvijek se želim boriti. ", otkrio je Filip u razgovoru za IFL, nakon čega ovu drugu ponudu nije komentirao.

No, otkrio je kako je sve bilo jako ozbiljno te da je već započeo pripremni kamp. 

Dođe li prilika, on će biti spreman

Kamp je nakon toga propao, ali Hrgović je uvijek u formi, pa će tako svakako u najboljoj mogućoj dočekati 18. svibnja, čekajući eventualnu priliku da kao zamjena uskoči u veliki meč.

Anthony Joshua Joshua ipak nema ništa protiv Hrgovića, otkrio kad bi se njih dvojica mogli boriti divider

"Tko zna, možda ću 18. svibnja boksati protiv Oleksandra Usika, ako se Tyson Fury opet ozlijedi. Ja ću ponovno biti spreman uskočiti", s osmijehom na licu je rekao.

Filip očito nije zabrinut, vjeruje da je njegova prilika pred vratima, a njemu je bitno da kad ona zakuca bude potpuno spreman odgovoriti na sve izazove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider