FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŽELI BITI AKTIVAN

Joshua ipak nema ništa protiv Hrgovića, otkrio kad bi se njih dvojica mogli boriti

Iako je nakon pobjede protiv Francisa Ngannou govorio da mu je samo jedan meč na umu, Anthony Joshua ipak razmišlja nešto racionalnije.

Anthony Joshua (Foto: Profimedia)

Nakon sjajne subotnje pobjede nad Francisom Ngannouom, kojeg je podosta nemilosrdno nokautirao, Anthony Joshua rekao je da kao svog idućeg protivnika vidi pobjednika meča između Tysona Furyja i Oleksandra Usika.

Luka Pratljačić Srbin porazio najboljeg hrvatskog teškaša: Pratljačić ispao u osmini finala kvalifikacijskog turnira za OI divider

To je potvrdio i njegov promotor Eddie Hearn, dodavši kako Furyjeva i Usikova klauzula o revanšu ne bi trebala stvarati probleme ako tako odluči glavni saudijski organizator, Turki Alalshikh.

Hrgović trenira, čeka i pokušava ne zamarati se

To je u nezavidnu poziciju bacilo Filipa Hrgovića koji se nada scenariju kakav se najavljivao. Prema njemu bi IBF nakon prvog meča Furyja i Usika pobjedniku oduzeo svoju titulu, budući da zbog pravila o revanšu on ne bi branio titulu protiv IBF-ovog određenog izazivača, a to je upravo teškaš iz Sesveta.

Hrgović bi se u tom slučaju za titulu borio protiv idućeg na ljestvici, što bi bio Anthony Joshua ili netko ispod njega, ako bi Englez odabrao drugačiji put karijere.

Joshua i Ngannou Boksači uživaju, MMA borci tuguju: "Ovo je bilo za boks, neka vam ovo bude upozorenje!" divider

No, čini se da neće, odnosno da ipak tu borbu smatra ozbiljnom opcijom, prije svega zbog vlastite želje da se u već u lipnju ili srpnju vrati u ring.

Joshua bi volio na Hrgovića u srpnju

To je Joshua otkrio u razgovoru za IFL, a onda mu je kao prvi potencijalni protivnik spomenut upravo Hrgović.

"Može", kratko je rekao Joshua, potvrdivši da nema ništa protiv tog meča, posebno ako bi on uistinu bio za titulu prvaka svijeta.

Hrgović tako nešto i očekuje pa se već neko vrijeme nalazi u Americi na najboljim mogućim pripremama. Ipak, ugovaranje tog meča teško da će uskoro doći, ako je namjera da titula bude u igri.

Naime, Fury i Usik borit će se 18. svibnja i tek nakon toga će IBF biti u mogućnosti uprazniti svoju titulu i organizirati novi meč. Dakle, sve je još uvijek jako komplicirano, no dobra je vijest da je Joshua ipak zainteresiran okušati se protiv El Animala.

Za Filipa je to također sjajna stvar jer Joshua je opet hit, u sjajnoj je seriji i fanovi ga žele gledati.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider