FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bio bi spektakl

Filip Hrgović javno prozvao slavnog Francuza: Sada se čeka samo da on prihvati ponudu

Filip Hrgović želi u ringu vidjeti svojeg rivala Tonyja Yoku.

Galerija Hrgović - Yoka Petar Milas i Tony Yoka Filip Hrgović +2 Hrgović stoji u kutu dok sudac odbrojava Ahmatoviću

Najbolji hrvatski boksač Fiip Hrgović čeka ime novog protivnika. Hrgovića je prije nekoliko dana odbio Luis Ortiz, koji se pravdao da je ozlijeđen, ali Hrgović misli drugačije. U međuvremenu ga je odbio i Joseph Parker.

''Naravno da znam zašto je odbio meč, on ne želi osjetiti što ga čeka. Nema službenog razloga zašto je odbio, stoga svi možemo zaključiti koji je razlog: On ne želi taj meč. Radi se o IBF-ovom eliminacijskom meču, odlična je to prilika za svakog. Ne razumijem, ali tako je, kako je'', kaže Hrgović.

Novak Đoković Đoković šokirao: Priznao je da je zaražen davao intervju, a družio se i s djecom divider

 

IBF je tako krenuo dalje s potragom, a idući na redu po ljestvici je sjajni francuski boksač Tony Yoka, olimpijski prvak iz 2016., a u polufinalu je odlukom sudaca pobijedio Hrgovića. Ta borba je bila posebno dvojbena.

''Yoka, čuo sam da me prozivaš nakon zadnje borbe. Sad će ti doći ponuda IBF-a, potpiši ugovor. Evo ti šanse, što ćeš napraviti?'' rekao je Hrgović.

Yoka ga već prozivao

Francuski boksač je u svojoj zadnjoj borbi pobijedio Hrvata Petra Milasa, nakon toga je odmah prozvao Hrgovića, pa je sada i realno očekivano da prihvati tu borbu.

Marin Čilić Marin Čilić u novom četvrtfinalu: U borbi za polufinale čega ga američki tenisač divider

Nakon meča Yoka – Milas novinari su pitali Yoku koga želi za idućeg protivnika, a on je prozvao Filipa Hrgovića. Hoće li do tog meča i doći, tek treba vidjeti.

Bio bi to njihov četvrti meč. Yoka je trenutačno na dvije pobjede, a jednom je slavio Hrgović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider