FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pojas ide preko Hrge

Ortiz odbio Hrgovića, njegovi promotori već imaju spremno sljedeće ime - mora odlučiti do petka

Činilo se kako je sve dogovoreno, međutim Hrgovićev najavljeni suparnik se zahvalio na ponudi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Promotori hrvatskog boksača Filipa Hrgovića, braća Sauerland objavila su na društvenim mrežama zahvalu u kojoj se zahvaljuju promotoru Luisa Ortiza, Jayu Jimenezu, što je prihvatio borbu, međutim čini se kako od nje zasad neće biti ništa jer ju je, saznaje se, ovaj odbio.

Naš teškaš trebao se boriti u IBF-ovu okršaju za sljedećeg izazivača za pojas, koji je u rukama Oleksandra Usyka, a na kojem je Hrgović treći izazivač samo tjedan dana poslije okršaja za spomenutu poziciju između Ortiza i Martina, koju je ovaj prvi dobio.

gol expired Hrgovićev promotor pojasnio kako stoje stvari s borbom protiv Ortiza: Hoće li se i on prestrašiti? divider

Hrgović je već odradio jednu rundu "trash talka" protiv Ortiza.

"Zaledit ću ga svojim udarcima, poslat ću ga pod hladan tuš. Uvjeren sam u svoju pobjedu. Poštujem ga, imao je dobru karijeru, ali spreman sam ju završiti. Zaslužio je mirovinu i uvjeren sam da ga mogu pobijediti sa stilom. Vidjet ćemo ima li Ortiz hrabrost boriti se sa mnom", rekao je znakovito i na kraju je ispalo kako je Ortiz ipak nema…

gol expired Filip Hrgović poslao oštru poruku boksačkom King Kongu pred borbu karijere: Slijede Usik ili Joshua divider

Tako tvrdi boksački insajder Dan Rafael, koji se poziva na njegove i Hrgovićeve promotore.

"Luis Ortiz odbio je meč protiv Filipa Hrgovića. Sljedeći kojem će ga ponuditi bit će Joseph Parker, on je idući na redu. Mora odlučiti do petka, ne pristane li, IBF će ići dalje svojom rang listom. Tko želi napasti pojas, morat će preko Hrgovića", objavio je.

Sauerlandima se to, čini se, sviđa jer su objavili kako je "meč Hrgović - Parker ono od čeka su boksački snovi načinjeni".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider