FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Tragaju za borbom

I Parker odbio Hrgovića, a njegov promotor nudi rješenje IBF-u: "Odbiju nas prije nego što uopće spomenemo novac"

Poslije Luisa Ortiza zahvalio se i Novozelanđanin jer želi "zaliječiti ozljedu".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski teškaš Filip Hrgović i dalje je bez borbe. Njegovi promotori, braća Sauerland, poslije odbijenice Luisa Ortiza prozvali su Josepha Parkera i ponudili njemu meč te mu dali rok do petka. Petak je prošao, a s njim i prilika za organizaciju borbe jer se Novozelanđanin zahvalio uz ispriku da se želi fokusirati na oporavak ozlijeđenog lakta.

Filip Hrgović ponovo je u istim problemima, ali i IBF jer i dalje ne može pronaći našem borcu prikladnog suparnika za eliminacijsku borbu za pojas svjetskog prvaka. Bivši prvak iz 2016. godine bio je jedna od rijetkih nada da mu se pronađe suparnik, ali ipak je na koncu odustao.

gol expired Babić napušta tešku kategoriju i šalje poruku Hrgoviću: "Samo me dvojica mogu vratiti – Sir Allen i Kocka" divider

Prozivku svojih promotora Hrgović je pojačao napisavši "idemo" na Instagramu prije dva dana, međutim IBF i dalje traga za novom žrtvom prije napada na pojas, koji trenutačno stoji oko struka Oleksandra Usyka.

"Prerovali smo cijelu IBF-ovu ljestvicu izazivača tragajući za borbom, nije stvar u novcu, boksači nas odbiju prije nego što ga uopće spomenemo. Nevjerojatno je što ljudi odbijaju priliku napasti pojas svjetskog prvaka. Ostaje nam jedino zahtijevati od organizacije da Hrgovića odmah prebace u status prvog izazivača i daju mu priliku na pojas. Ovo je izrugivanje s IBF-om, moraju reagirati", rekao je njegov promotor Kalle Sauerland.

gol expired Ortiz odbio Hrgovića, njegovi promotori već imaju spremno sljedeće ime - mora odlučiti do petka divider

Hrgović je u dosadašnjih 14 profesionalnih borbi 14 puta slavio, i to vrlo uvjerljivo, pa mu je, paradoksalno, i to jedan od problema.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider