FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još dva dana...

Spremni za UFC 249: Ngannou pokazao čudesnu spremu, Gaethje "plaši" ljude po kvartu sa psom

Još su samo dva dana ostala do povratničkog UFC 249 eventa u Jacksonvilleu na Floridi.

Organizatori povratničkog UFC 249 eventa u Jacksonvilleu, unatoč pandemiji koronavirusa, su spremni! Spremne su maskice, rukavice i testovi za borce koji će nastupiti na eventu pred praznim tribinama.

Osim predsjednika UFC-a Dane Whitea uoči povratka u oktogon jako je uzbuđen i francusko-kamerunski nokauter Francis Ngannou, koji će za protivnika imati sebi sličnog borca - Jairzinha Rozenstruika. Ngannou se nije borio od lipnja prošle godine, ali ne svojom krivicom. Naime, dvije borbe su mu bile u zadnji čas otkazane.

Davor Šuker, Andrej Plenković, Marijan Kustić i Gordan Jandroković (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Najvruće pitanje hrvatskog nogometa: U HNS-u pomutnja, UEFA ih brutalno otpilila divider

"Ovo je najbliže što sam došao borbi, iako je treći pokušaj. Nikad nismo bili bliže", šali se Ngannou, koji je uoči povratka u oktogon pokazao i svoje isklesano tijelo.

Veliki favorit na kladionicama je Ngannou, baš kao i čovjek koji će će ponovno pokušati osvojiti pojas privremenog prvaka u lakoj kategoriji - El Cucuy. 

Glavna zvijezda eventa u Jacksonvilleu je Tony Ferguson koji je već stigao na mjesto radnje i odradio nekoliko treninga. Uz treninge vrijeme trati dodavajući se s prijateljima loptom za bejzbol, dok njegov suparnik u borbi za privremeni naslov prvaka lake kategorije Justin Gaethje "plaši" ljude po cesti noseći američkog buldoga na leđima.

gol expired Dan koji fanovi Knicksa nikada neće zaboraviti ni prežaliti: Najluđi preokret u povijesti doigravanja divider

"Ovako plašim ljude. Dobacuju mi se da se tako ne šeta pas", kazao je Gaethje.

Cijeli prilog oko povratka UFC-a možete pogledati u priloženom videu.

UFC 249 održat će se u Jacksonvilleu na Floridi, a glavni program moći ćete gledati UŽIVO na GOL.hr-u od 4 sata ujutro te u snimci na Novoj TV u večernjem terminu od 22:25.

gol expired Ovo se zove šamarčina: Legenda Reala i Barce bahato dirnula u osinje gnijezdo i dobila po lampi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider