Košarka
SPORTOVI
Košarka
i to u mrskom derbiju

Dan koji fanovi Knicksa nikada neće zaboraviti ni prežaliti: Najluđi preokret u povijesti doigravanja

Na današnji dan prije 25 godina Reggie Miller nanio je New York Knicksima jedan od najtežih poraza u njihovoj povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnji dan prije točno 25 godina dogodio se jedan od najvećih preokreta u povijesti NBA-a, barem kada je doigravanje u pitanju. Kreirao ga je jedan čovjek, Reggie Miller, koji je u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije između Indiana Pacersa i New York Knicksa zabio osam poena u manje od 20 sekundi za veličanstvenu pobjedu gostiju.

gol expired Ovo se zove šamarčina: Legenda Reala i Barce bahato dirnula u osinje gnijezdo i dobila po lampi divider

Miller je dvjema tricama i dvama slobodnim bacanjima zaostatak Pacersa 105:99 pretvorio u pobjedu 107:105. Indiana je u konačnici slavila s 4-3 u seriji, te je prošla u finale konferencije gdje je poražena od Orlando Magica. Naslov su u konačnici osvojili Houston Rocketsi, koji su u finalu pomeli Magic s četiri pobjede zaredom.

To je po mnogima najveći preokret u povijesti doigravanja u NBA ligi. Podsjetimo, Tracy McGrady uspio je jednom prilikom ubaciti 13 poena u posljednjih 35 sekundi San Antonio Spursima za veliku pobjedu Houstona, ali ta se utakmica igrala u regularnom dijelu sezone kada su ulozi puno manji.

UFC 249 Kladionice favoriziraju Fergusona i Ngannoua: Provjerite tko su favoriti uoči povratničkog UFC-a 249 divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider