FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
vatromet u kavezu

Drukčije izdanje MMA škole: ''Karate protiv kick-boksa, ovo će biti zanimljivo''

Posljednji magazin Lucky Punch u 2020. godini donio je i posebno izdanje MMA škole.

Božićno raspoloženje Lucky Punch emisije zahvatilo je i Zelga Galešića u novom izdanju popularne MMA škole. Ovaj put je Zelg sa suradnicima iz tima najavio glavnu borbu UFC Fight Nighta kojeg ove subote na nedjelju od 1 ujutro možete uživo gledati na gol.hr-u ili u snimci na Novoj TV.

Nakon što se oporavite od modnog šoka, u priloženom videu možete vidjeti simulaciju vjerojatnih poteza Stephena Thompsona i Geoffa Neala koji se bore u velter kategoriji.

''Geoff Neal ima odličan zadnji direkt iz kontragarda, ili kao napad ili kao kontru. Jednom kad osjeti distancu onda kreće gurati prema naprijed i na to spaja zadnji-prednji-zadnji. Kad se Thompson nađe leđima uz kavez on koristi prednji direkt kako bi otišao u stranu'', objašnjava Zelg.

''Neal ima jako dobar high-kick koje ispucava iz prve ili nekad baca fintu zadnji direkt i onda ispucava high-kick. Imao je nekoliko nokauta baš tim udarcem. Najveća snaga Thompsona je ta distanca koju protivnici imaju problem skratiti. On to još presječe s prednjim-zadnjim direktom. Također, koristi zadnji high-kick.''

Kako smo mogli vidjeti u MMA školi, u ovom nas meč čeka udarački vatromet.

''Neal pak često brani taj high-kick i vraća low-kick ili čak vraća odmah high-kick. Thompson pak zna okrenuti gard i koristi prednji bočni u tijelo. Kada protivnik takne kavez onda on mijenja gard, ide zadnji kružni u tijelo ili u glavu.''

''Ovo je borba između dva udarača, kick-boks stil protiv karatea. Bit će zanimljiva večer za nas'', zaključio je Zelg.

Pogledajte cijelu emisiju Lucky Punch

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider