FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najluđe izdanje dosad

Božićni Lucky Punch: Najbolje borbe i nokauti u 2020., Hrvat u borbi za naslov i jedno veliko iznenađenje

Posljednji Lucky Punch u 2020. godini je stvarno nešto posebno…

Božićno izdanje Lucky Puncha (Foto: GOL.hr)

Uoči posljednjeg UFC spektakla u godini predstavljamo vam posljednje izdanje emisije Lucky Punch u 2020. Autor emisije Vlado Boban u standardnoj postavi s Igorom Pokrajcem i Zelgom Galešićem pripremio je specijalno, božićno, nešto opuštenije izdanje Lucky Puncha, no krenimo redom.

U emisiji je najavljen UFC Fight Night kojeg ove subote na nedjelju već od 1 ujutro u izravnom prijenosu na gol.hr-u predvode velteraši Stephen Thompson i Geoff Neal. Zelg Galešić pripremio je i posebno izdanje MMA škole u kojoj se na dosad neviđen način simuliraju vjerojatni napadi Thompsona i Neala, boraca koji pucaju na vrh velter kategorije.

Još su nam svježa sjećanja na fenomenalni UFC 256 koji je kao šlag na tortu imao ponajbolji meč godine Figueiredo – Moreno. Osim te poslastice naš trojac analizira i napad Charlesa Oliveire na vrh lake kategorije i konačni pad Tonyja Fergusona, ali i gdje su granice Cyirila Ganea.

Donosimo top 5 najboljih borbi ove godine, ali i poslasticu – serijal najboljih nokauta.

UFC Fight Night: Thompson vs Neal Posljednji UFC-ov event godine donio niz neočekivanih raspleta: Wonderboy deklasirao neporaženog Neala divider

Račić u borbi za KSW naslov

Domaća priča je Antun Račić, jedan od najboljih hrvatskih boraca koji ovoga vikenda ima u poljskom KSW-u borbu za obranu pojasa prvaka bantam kategorije protiv sjajnog mladog Brazilca Brune Santosa.

Zelg Galešić i Igor Pokrajac aktivno su sudjelovali u osnivanju Hrvatske MMA unije, a pričalo se i o sudjelovanju MMA sporta na Olimpijskim igrama.

Najbogatije izdanje ovog borilačkog magazina završava izborom najnezgodnijeg člana Lucky Puncha. Bila je to borba kakve se ne bi postidio ni oktogon. Pokrajac, Galešić ili Boban – tko je odnio pobjedu u izboru novinarki Nove TV pogledajte u priloženoj emisiji na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider