FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oliveira mu slomio ruku?

Ne tako davno mnogi su bili uvjereni da može pobijediti Khabiba: Tužan kraj Tonyja Fergusona

Drugi uzastopni i jednako težak poraz mogao bi značiti i kraj za legendu UFC-a Tonyja Fergusona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do noćašnjeg UFC 256 eventa Tony Ferguson doživio je svega četiri poraza u 29 profesionalnih MMA borbi. U svibnju ove godine ružno ga je pretukao Justin Gaethje, a sada ga je, kao nitko do sada, u potpunosti izdominirao Charles Oliveira.

Brazilac je pokazao da je vrijeme Tonyja Fergusona prošlo i da su najbolji dani iza njega. Iako je u glavi i dalje jedan od najluđih boraca, što je pokazao nakon što mu je Oliveira vrlo vjerojatno slomio ili barem jako iščašio ruku na samom kraju prve runde, napadi Fergusona više nisu tako opasni protovi ovih mlađih lavova koji žele svoju priliku za napad na tron.

Oliveira mu je složio polugu na ruci i u laktu ju okrenuo na stranu na koju se ruka ne bi trebala savijati, no Ferguson je odbio tapkati te je preživio posljednjih pet sekundi i ostao u borbi, barem fizički.

gol expired Joshua žestoko nokautirao Puleva: Bugarin preživio teške batine, pa ipak pao divider

Oliveira je i u preostale dvije runde u potpunosti izdominirao i učinio Fergusona nevidljivim, istog onog El Cucuyja za kojeg su mnogi vjerovali do prije godinu dana da je sposoban pobijediti Khabiba Nurmagomedova, te čovjeka koji je imao nestvaran niz od 12 pobjeda zaredom u UFC-u, treći najduži svih vremena.

Čini se da bi ovo mogao biti tužan kraj Tonyja Fergusona koji će sada ispasti iz svih kombinacija za napad na titlu prvaka, a na pragu je 37. rođendana.

HOLLAND NOKAUTIRAO SOUZU SA STRAŽNJICE

UFC 256 Nestvarno dobar UFC spektakl: Rasplet borbe za naslov prvaka kakav smo vidjeli tek jednom u povijesti! Novi težak poraz legende Fergusona divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider