FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"vidimo se za par mjeseci"

"Mračnom" porukom Wilder najavio početak rata: "Vaš kralj će se vratiti na tron"

Deontay Wilder oglasio se porukom na profilima svojih društvenih mreža i objavio da je "rat tek započeo".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Deontay Wilder konačno je prekinuo šutnju na društvenim mrežama, gdje je inače vrlo aktivan, te je poslao poruku svojim vjernim navijačima. Podsjetimo, Wilder je prošlog vikenda upisao prvi poraz u svojoj profesionalnoj boksačkoj karijeri i izgubio pojas WBC prvaka teške kategorije. Tyson Fury ga je nokautirao u sedmoj rundi i osvojio naslov svjetskog prvaka.

Nakon poraza Wilder je imao brojne isprike. Od toga da mu je kostim u kojem je izlazio u ring bio pretežak, pa da zato nije imao dobro kretanje, do teorije zavjere prema kojoj je jedan od Furyjevih ljudi stajao iz njegovog trenera i konstantno vikao da baci ručnik u ring i prekine meč.

gol expired Wilder ne prestaje, svi mu se već smiju: Najgori gubitnik u povijesti sad ima teoriju zavjere divider

Na sve to mu se smijao cijeli borilački svijet, pa je Wilder odlučio oglasiti se putem profila svojih društvenih mreža. Snimio je video od 90 sekundi u kojem je proglasio "rat" i najavio da će se vratiti i da će vratiti pojas prvaka svijeta. Video je pomalo mračan, donekle i bizaran. Uostalom pogledajte sami...

"Pozdrav mojim ljudima. Mojoj Bomb Squad vojsci, mojoj Bomb Squad naciji i svim mojim voljenim navijačima diljem svijeta. Samo sam vam želio reći da sam još uvijek ovdje. Vaš kralj je ovdje. Nikuda ne idemo, jer rat je tek započeo. Ponovno ću se uzdići. Jak sam. Ja sam kralj. Ne može mi se oduzeti ponos. Ja sam ratnik, ja sam kralj koji nikada ne odustaje. Ja sam kralj koji se bori do smrti. Onaj koji to ne razumije, ne razumije i što znači ići u rat, ne razumije što je to ući u bitku. Vratit ćemo titulu. Vaš kralj se dobro osjeća i ustat će poput ptice Fenix iz pepela i vratiti titulu prvaka. Vidimo se za nekoliko mjeseci, jer rat je tek započeo", izgovorio je između ostalog Wilder.

gol expired Wilder potvrdio novi meč s Furyjem i otkrio razlog debakla: Zbog ovog će mu se smijati svijet divider

Rečenicom vidimo se za nekoliko mjeseci Wilder je dao do znanja da se vrlo brzo vraća u ring, vrlo vjerojatno protiv Tysona Furyja. Naime, u ugovoru koji su potpisali uoči drugog meča postoji klauzula koja mu kao prvaku dao za pravo na revanš ukoliko izgubi. Čini se da ju je Wilder odlučio iskoristiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider