FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte nokaut

VIDEO Brončani bombarder se vratio nakon godinu dana i već u prvoj rundi uspavao suparnika

Deontay Wilder nokautirao je Roberta Heleniusa već u prvoj rundi.

Robert Helenius (Foto: Afp)

Američki boksač Deontay Wilder vratio se u ring poslije godinu dana pauze i već u prvoj rundi poslao finskog teškaša Roberta Heleniusa na spavanje.

To mu je bila 43. pobjeda u 46 mečeva i ima čudesnih 42 nokauta. Za ovaj posljednji u njujorškom Barclays Centru trebalo mu je manje od tri minute.

gol expired Tyson Fury dogovara jedan od besmislenijih mečeva u ovom trenutku divider

Helenius je pri kraju prve runde osjetio kako može nešto, pokušao natjerati Wildera u kut, međutim dobio je direkt u lice iz kontre i završio na podu. Sudac je počeo odbrojavati, međutim ubrzo je odustao i proglasio Wildera pobjednikom.

Pokušava se oporaviti od dva poraza od Furyja

Wilder se pokušava oporaviti od dva poraza od Tysona Furyja s kojim se borio ukupno triput. Prva borba završila je bez pobjednika, ali u sljedeće dvije Britanac ga je najprije pobijedio tehničkim, a zatim i klasičnim nokautom.

Gorički vs Gachechiladze VIDEO Arijan Gorički došao do pobjede u Njemačkoj pa najavio borbu za prvaka Europe na domaćem terenu divider

Razmišljao je čak i o profesionalnoj mirovini, međutim u svibnju kad su mu u rodnoj saveznoj državi Alabami podigli brončani kip u prirodnoj veličini, odlučio je ostati i nije bio u krivu. Kako je još u samom boksačkom teškaškom vrhu, vjerojatno će dobiti priliku boksati s Anthonyjem Joshuom, međutim moguće je da odmah uskoči u borbu s Oleksanderom Usykom.

Brutalan Wilderov nokaut pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider