Daniel Cormier biranim je riječima govorio o Stipi Miočiću u posljednjem intervjuu za UFC. DC je u svibnju 2015. godine nokautirao američkog borca hrvatskih korijena, a onda ga više od godine dana zavlačio i nije mu želio pružiti revanš. Kada se isti dogodio u kolovozu 2019. Miočić je uzvratio nokautom u 4. rundi.

Prema svemu sudeći dogodit će se trilogija između Cormiera i Miočića, koja bi trebala dati konačan odgovor na pitanje tko je veći teškaš u povijesti MMA-a. Kada će se treći međusobni okršaj dogoditi teško je reći, no jasno je da će Miočić sada pustiti DC-ja da čeka.

Upravo je možda iz tog razloga Cormier biranim riječima govorio o Stipi u posljednjem intervjuu, kako bi ga omekšao i dobio novu priliku za napad na titulu.

"Svaka čast Miočiću i njegovom kutu. No kada pogledate borbu, možete vidjeti da je Miočić bio zbunjen i nemoćan sve to te četvrte rude. Onda je odjednom promijenio taktiku i počeo udarati u tijelo. U jednom me trenutku snažno pogodio u rebra i to je bio jedan od onih udaraca koji vas trzne. Nakon toga je nastavio udarati sa svojom desnom rukom u glavu i to je bilo to. Oduvijek sam govorio kada primiš dva vezana udarca u istu stranu lica da ćeš biti u problemu", kazao je Cormier pa nahvalio našeg borca.

"Bila je to sjajna prilagodba i to u borbi s tako velikim ulogom. On je imao sve za izgubiti. Nokautirao sam ga u prvoj borbi i on je morao gledati mene i Brocka Lesnara. Tretirali smo ga kao da nije bitan, a on je čekao godinu dana i čvrsto vjerovao da zaslužuje revanš. Bio bi gotov da je ponovno izgubio. Zamislite sav taj pritisak koji je bio na njemu", zaključio je Cormier u UFC-ovom Best of 2019 razgovoru, u kojem su tema bili najveći preokreti u prošloj godini.