FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
rekordni interes

Dana White trlja ruke: "Ovo je trenutačno veće od Khabiba i McGregora. Ide prema najvećoj borbi"

Sve brojke pokazuju da nas čeka pravi spektakl.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea jedna je od najvećih u povijesti lake kategorije. Priredbu UFC 254 možete gledati ove subote uživo na gol.hr-u od 20:00 te na snimci na Novoj TV od 22:25.

Događaj koji predvode Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje privukao je velik interes i česta je tema na društvenim mrežama, što je zapravo jedan od pokazatelja da bi i PPV zarada mogla biti itekako dobra.

Štoviše, predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da je ovaj događaj trenutačno po ''trendingu'' najuspješniji u povijesti UFC-a, piše Fightsite.

"Ovo ubija po trendingu. U ponedjeljak je ovo po trendingu izgledalo kao da idemo prema najvećoj borbi koju smo ikad imali", otkrio je White u razgovoru s TMZ Sportsom.

gol expired Pogledajte sučeljavanje uoči spektakularne borbe: Oduševili su, UFC zvijezda ponovila potez koji je odjeknuo divider

Najuspješniji event u povijesti UFC-a trenutačno je UFC 229 koji su predvodili Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor (2,4 milijuna prodanih PPV-a na području SAD-a), ali White ipak vidi jednu prepreku za rušenje rekorda koji su postavili aktualni prvak i njegov najveći rival.

"Ovo je po trendingu trenutačno veće i od toga. No hoće li se tako i nastaviti? Jedan veliki minus u ovoj priči je da ova priredba neće biti u prime timeu za domaću (američku, op.a.) publiku", dodao je Dana.

Tko će pobijediti u okršaju Khabiba i Gaethjea?

Ukupno glasova:

Khabib odao počast protivniku, Gaethje otkrio taktiku

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider