FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ne čeka samo Cormier

White otkrio planove za Miočića: ''Volio bih vidjeti njegovu borbu sa Stipom, može biti Tom Brady UFC-a''

Predsjednik UFC-a Dana White progovorio je o planovima i Miočićevoj situaciji.

Dana White (Foto: Afp)

U razgovoru za ESPN, Dana White otkrio je kako UFC čeka Stipu Miočića kako bi dogovorio treći okršaj s Danielom Cormierom.

"Stipe je ozlijeđen, a kada se oporavi, onda ćemo dogovoriti borbu. Vidjeli ste što je Cormier rekao: ''Stipe je taj koji me može umiroviti. Ako ne prihvati ovaj meč, odlazim u mirovinu''. Vidjet ćemo kako će se razviti ova priča", izjavio je White.

Aktualni prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić nedavno je dobio liječničku dozvolu za povratak treninzima, ali situacija s ozlijeđenim okom još uvijek nije idealna.

Miočić se prošlog kolovoza osvetio Cormieru za poraz iz srpnja 2018. te tako u svoje vlasništvo vratio teškašku titulu. Uloge su se od tada zamijenile i sada je ''DC'' taj koji traži revanš.

"Ponudio sam mu druge borbe, ali Stipe je taj za kojeg je spreman navući rukavice. To je meč koji želi. Ništa drugo ga ne zanima. To mu treba i moram reći da bih i ja volio da se ta borba dogodi", kazao je predsjednik UFC-a.

Također, aktualni vladar poluteške kategorije Jon Jones nedavno je izjavio da se "uistinu želi boriti protiv Stipe Miočića i da je uvjeren kako ga može pobijediti".

"Volio bih vidjeti njegov prelazak u tešku kategoriju i borbu sa Stipom ili bilo kojim TOP 5 borcem u toj kategoriji. No, odluka je na njemu. On može ostati u poluteškoj, rušiti svoje suparnike i stvarati jednu nevjerojatnu ostavštinu. Može biti Tom Brady UFC-a", zaključio je White.

gol expired Jon Jones pronašao inspiraciju u velikom Miočićevom rivalu: ''Dominirao je puno mlađe od sebe'' divider

Jon Jones udara Reyesa VIDEO Jones obranio titulu UFC prvaka po 14. put i ušao u povijest: Reyes imao pobjedu na dlanu, ali nije bilo dovoljno divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider