FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uoči novog spektakla

Jon Jones pronašao inspiraciju u velikom Miočićevom rivalu: ''Dominirao je puno mlađe od sebe''

Uoči UFC-a 247 Jon Jones je u druženju s medijima istaknuo čovjeka koji mu je u karijeri bio inspiracija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jon Jones danas na Daniela Cormiera ne gleda kao na rivala već kao na čovjeka u kojem je pronašao inspiraciju. Iako je dugo vremena između njih bio napet odnos.

"I za 10 godina ću biti na vrhu ovoga sporta!", izjavio je nedavno Jones, otkrivši kako je pronašao motivaciju u bivšem dvostrukom prvaku i borcu s kojim se dva puta obračunao Danielu Cormieru.

Jones je s 23 godine po prvi puta postao UFC prvak, postavši time najmlađi šampion u povijesti te organizacije. ''Bones'' se nada da ove nedjelje može ući u borilačku besmrtnost te da će još dugo vladati MMA-om.

"Želim biti ovdje još čitavo iduće desetljeće i želim tijekom tog razdoblja biti prvak. A inspiraciju pronalazim u Cormieru. On je bio prvak s 40 godina. Dominirao je puno mlađe od sebe i zbog njega znam da ću, ako činim prave stvari i stvarno se pobrinem za sebe, moći držati korak s ovom novom generacijom boraca. To je moj cilj. Daniele, hvala ti na toj motivaciji", izjavio je Jones uoči novog UFC spektakla u kojem ga ovog vikenda čeka neporaženi izazivač Dominick Reyes.

Prijenos UFC-a 247 gledajte u izravnom prijenosu na GOL.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro te u snimci na Novoj TV od 22.15.

Jon Jones udara Reyesa VIDEO Jones obranio titulu UFC prvaka po 14. put i ušao u povijest: Reyes imao pobjedu na dlanu, ali nije bilo dovoljno divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider