FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Morao na pregled

Cormier nakon poraza od Miočića završio u bolnici: Otkazao sudjelovanje u emisiji

Amerikanac je morao na pregled oka koje mu je u lošem stanju nakon borbe protiv Stipe Miočića.

Daniel Cormier je nedugo nakon borbe protiv Stipe Miočića završio u bolnici.

Bivšem UFC prvaku stradalo je lijevo oko te ga liječnici moraju pregledati kako bi ustvrdili ima li još kakvih, u prvi mah nevidljivih posljedica.

gol expired Objavljene sudačke kartice: Rezultat prve runde kod dvojice djelitelja pravde šokirao mnoge divider

Objavio je to UFC-ov komentator Jon Anik tijekom prenosa uz napomenu kako je Cormier zbog odlaska u bolnicu bio prisiljen otkazati sudjelovanje u posebnoj ESPN-ovoj emisiji namijenjenoj UFC-u 252.

Cormier se inače u prvoj reakciji poslije borbe požalio da ništa ne vidi ispod lijevog oka odnosno da mu je sve crno. Tvrdio je kako ga je Stipe ubo u oko, što je istina, ali tijekom borbe je i on također ubo Miočića u oko, a o prijašnjim borbama da i ne govorimo.

Prsti u Stipine oči Cormier se žalio na ubod u oko, oduševljeni šef UFC-a ga poklopio: ''Pa obojica su bili ubodeni'' divider

Predsjednik UFC-a Dana White se osvrnuo na tu situaciju kazavši kako je Cormierovo oko stradalo i prije Miočićeva uboda, dok se Stipe gospodski ispričao na konferenciji za medije.

"Žao mi je, nisam to namjerno napravio. Ispričao sam mu se, vidio sam tek na snimci da sam ga ubo u oko. Pomislio sam 'auuuuuuu, moja krivica' ", kazao je Miočić.

Je li Miočić najveći teškaš u povijesti MMA ili ''samo'' UFC-a?

Ukupno glasova:

Cijela borba Miočić - Cormier

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider