FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"vjerujem u odlazak s pojasom"

Cormier biranim riječima o Miočiću: "Nije dužan meni ni UFC-u. Srce mu je na pravom mjestu"

Daniel Cormeir pokazao je jako puno poštovanja u posljednjem intervjuu u kojem je govorio o UFC prvaku Stipi Miočiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni MMA borac Daniel Cormier, bivši prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji UFC-a, dao je veliki intervju za MMA Fighting, koji se u potpunosti temeljio na potencijalnoj trilogiji protiv našeg Stipe Miočića.

Cormier je još lani najavio da se povlači u mirovinu kada napuni 40 godina (u ožujku), no nije održao svoju riječ. U kolovozu je pristao na borbu s Miočićem i izgubio pojas prvaka koji je osvojio u ljeto 2018. godine. Nedavno je napunio 41 godinu, ali i dalje ne misli otići u mirovinu, ne prije nego što mu Stipe omogući treću borbu za naslov UFC prvaka.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo srušio vlastiti rekord trbušnjaka: Nakon ovog videa znamo otkud mu ''zid'' divider

"Vjerujem da mogu napustiti ovaj sport. Bit će to najteža stvar koju ću morati napraviti u životu. Ali mislim i da će biti sretnih u mojem domu. Koliko god me vole gledati kako se natječem, više bi voljeli vidjeti me kako odlazim na vrhuncu. Vjerujem da to mogu napraviti", kazao je Cormier.

Još uvijek nema konačnog datuma njihove treće borbe, a jedan je od razloga i operacija oka od koje se Miočić i dalje oporavlja. U novijim razgovorima s novinarima Miočić je otkrio da se osjeća bolje, ali da i dalje nije spreman za borbu. No nije ni daleko od toga.

"To je ohrabrujuća vijest. Bilo je perioda u kojem su mnogi pričali i pisali da se više nikada neće boriti i da će morati u mirovinu. Vrlo je ohrabrujuće da se vratio treninzima i da će biti spreman za borbu", kazao je DC, koji jako cijeni to što Miočić radi kao vatrogasac.

Paige VanZant (Screenshot, Instagram) Lijepu borkinju naljutili komentari na njezine golišave fotke: "To je umjetnost. Ne biste razumjeli" divider

"On je jedna od onih osoba koja spašava živote i njegova trenutačna odgovornost nije ni prema meni ni prema UFC-u, već prema svim ljudima u Clevelandu i okolici koji trebaju njegovu i pomoć ostalih vatrogasaca. Njegovo je srce na pravom mjestu", smatra Cormier, koji vjeruje da će dogovoriti datum borbe u onom trenutku kada se pandemija koronavirusa primiri u SAD-u.

"Vjerujem da će se trilogija dogoditi. Nisam siguran kada, ali vjerujem da će se dogoditi."

Prema posljednjim informacijama, Cormier i Miočić trebali bi se boriti ovog ljeta, no s obzirom na koronavirus teško je da će se to dogoditi. Prije će to biti neki zimski period, možda čak i u prosincu. 

gol expired Paul Pogba konačno u Real Madridu ovog ljeta? Ni Manchester United više ne smije čekati divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider