FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
conor komentirao u svom stilu

McGregor se pokušao ubaciti u Khabibovo obraćanje fanovima: "On je poput prostitutke"

Khabib Nurmagomedov imao je neočekivani prijedlog za vrijeme svog Instagram livea u kojem je objasnio zašto se neće boriti na UFC 249 eventu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Khabib Nurmagomedov objasnio je svojim fanovima zbog čega je odlučio ne boriti se na UFC-u 249, koji je i dalje vrlo upitan zbog pandemije koronavirusa. On se trebao boriti protiv Tonyja Fergusona, a njihov međusobni okršaj otkazan je već peti put u posljednje četiri i pol godine.

Mnogim fanovima nije najbolje sjela vijest da je Khabib odlučio odustati od borbe, a kao najveći faktor u toj odluci Khabib je naveo lošu organizaciju.

gol expired Ne prestaje s provokacijama: Prelijepa MMA borkinja objavila novu provokativnu fotku koja otkriva nešto više divider

"Nitko ne zna lokaciju, nitko ne zna gdje će se borba održati, a oni bi da letim nekamo. UFC je prije mjesec dana pokušao pronaći lokaciju, nisu uspjeli. Kakve to veze ima sa mnom, je li to moja pogreška?" brujio je Khabib.

Dok je objašnjavao fanovima preko Instagram livea, u prijenos se pokušao uključiti njegov mrski rival Conor McGregor. U komentarima se pojavila poruka sa službenog profila irske MMA zvijezde koja je glasila:

"Dodaj me."

McGregor je poželio da ga Khabib uključi u svoj Instagram live kako bi mu nešto rekao. Što točno, zanimalo je i Bretta Okamota, MMA novinara koji je nakon toga razgovarao s Khabibom i pitao ga zar ga nije zanimalo što Conor ima reći.

gol expired Kultni nogometaš poklanja kondome u sklopu borbe protiv koronavirusa: "Ne mogu ih sve sam potrošiti" divider

"Znaš što ja mislim? Izgleda mi poput stare prostitutke koja želi malo pažnje. Njegovo je vrijeme gotovo. To mu možeš reći. To je to."

McGregor nije mogao izdržati da putem svojih društvenih mreža ne prokomentira peti po redu propali meč Fergusona i Khabiba.

"Tony i Khabib sudjelovali su u igri zvanoj kukavica, a Khabib je prvi pokleknuo. Što znači da je sada 3:2 u otkazivanjima u Tonyjevu korist. Khab je odjurio iz SAD-a prema svojoj kući usred krize. Vrlo riskantno. Čestitam Tonyju", napisao je McGregor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider