Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima milijune komada u zalihama

Kultni nogometaš poklanja kondome u sklopu borbe protiv koronavirusa: "Ne mogu ih sve sam potrošiti"

Živopisni bivši nogometaš daje svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Faustino Asprilla kultni je kolumbijski nogometaš iz one slavne generacije s Carlosom Valderramom, a često je prisutan u javnosti i nakon kraja karijere.

Razlog je njegov živopisni privatni život, primjerice biznis s proizvodnjom kondoma, na koji ga je potaknula jedna fotografija iz igračke karijere u kojoj je slučajno u kadru završio njegov penis.

Asprilla je, čini se, povukao dobar poslovni potez jer je jedna od nadolazećih posljedica koronavirusa i globalni manjak kondoma. Malezijska tvornica koja opskrbljuje 20 posto svjetskog tržišta trenutačno ne radi, pa se očekuju nestašice na pojedinim mjestima.

gol expired Ne prestaje s provokacijama: Prelijepa MMA borkinja objavila novu provokativnu fotku koja otkriva nešto više divider

Tu u priču uskače Asprilla, koji je odlučio pomoći ugroženima. Nije nabio cijenu zbog novonastale situacije, nego ju je čak spustio – nudi svoje kondome na akciji "dva za jedan".

"Karantena nije dobra stvar. Imam puno kondoma i želim da mi ljudi pomognu iskoristiti ih, teško ću ih ja sve uspjeti upotrijebiti. Imam 3,5 milijuna kondoma, a ne možemo raditi nove dok opet ne otvorimo tvornicu", oglasio se u poruci na društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider