Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je u razgovoru za BT Sport da je u planu veliki revanš. Moraju se poklopiti dvije stvari prije toga, ali White u 2020. godini želi dogovoriti revanš Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Jedan od najiščekivanijih dvoboja u povijesti UFC-a, okršaj McGregora i Khabiba u listopadu 2018. godine, dobio je ružan kraj. Nakon što je Khabib sasvim zasluženo pobijedio Irca, u i oko oktogona je izbio potpuni kaos.

Khabib je preskočio ogradu i potukao se s Conorovim timom. McGregora su u oktogonu napala dvojica iz Khabibovog tima, a situacija se primirila tek nakon ulaska brojnih zaštitara i policajaca. Obojica su nakon toga suspendirana.

Toj borbi prethodile su brojne kontroverze, poput one kada je McGregor sa svojom svitom stigao u Brooklyn i napao autobus u kojem je bio Khabib i pritom ozlijedio nekoliko boraca. Unatoč svemu tome, Dana White spreman je ponovno riskirati i staviti ovu dvojicu u kavez.

"Ako Conor pobijedio Cerronea i ako Khabib pobijedi Tonyja, vjerujem da ćemo uskoro gledati revanš između Khabiba i Conora", ispalio je predsjednik UFC-a.

Unatoč činjenici da ga je doslovno prebio i ponizio u prvoj borbi, vjerujemo da bi mnogi vrlo rado pogledali novi okršaj Khabiba i McGregora.