FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spreman opet riskirati

Predsjednik UFC-a otkrio da je u planu veliki revanš mrskih neprijatelja: "Vjerujem da ćemo ih uskoro gledati"

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor mogli bi u 2020. godini ponovno zajedno u kavez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je u razgovoru za BT Sport da je u planu veliki revanš. Moraju se poklopiti dvije stvari prije toga, ali White u 2020. godini želi dogovoriti revanš Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Jedan od najiščekivanijih dvoboja u povijesti UFC-a, okršaj McGregora i Khabiba u listopadu 2018. godine, dobio je ružan kraj. Nakon što je Khabib sasvim zasluženo pobijedio Irca, u i oko oktogona je izbio potpuni kaos.

gol expired Ništa od proljeća u Europi: City teško porazio Dinamo, Atalanta ugasila snove divider

Khabib je preskočio ogradu i potukao se s Conorovim timom. McGregora su u oktogonu napala dvojica iz Khabibovog tima, a situacija se primirila tek nakon ulaska brojnih zaštitara i policajaca. Obojica su nakon toga suspendirana.

Toj borbi prethodile su brojne kontroverze, poput one kada je McGregor sa svojom svitom stigao u Brooklyn i napao autobus u kojem je bio Khabib i pritom ozlijedio nekoliko boraca. Unatoč svemu tome, Dana White spreman je ponovno riskirati i staviti ovu dvojicu u kavez.

Miočić u borbi protiv Cormiera (Foto: AFP) Cormier dao naslutiti kada će se dogoditi trilogija s Miočićem: Fanovi neće biti sretni divider

"Ako Conor pobijedio Cerronea i ako Khabib pobijedi Tonyja, vjerujem da ćemo uskoro gledati revanš između Khabiba i Conora", ispalio je predsjednik UFC-a.

Unatoč činjenici da ga je doslovno prebio i ponizio u prvoj borbi, vjerujemo da bi mnogi vrlo rado pogledali novi okršaj Khabiba i McGregora.

gol expired Usman u spektakularnom okršaju slomio čeljust Covingtonu i obranio titulu prvaka, Australac makedonskih korijena uzeo UFC pojas divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider