FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zagrlio se s Hrvatom

Tajili mu da mu je umro otac i otkrili tek kad je osvojio milijun dolara protiv Delije

Bruno Cappelozza proživio je najsretniji i najteži trenutak u životu nakon meča s Antom Delijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu PFL turnira hrvatski borac Ante Delija izgubio je meč u pet rundi protiv Brazilca Brune Cappelozze. Bio je to pravi rat teškaša, nakon kojeg je zasluženo slavio Brazilac.

Sama organizacija, ali i svi oni koji su gledali ovu borbu bili su oduševljeni onime što su im priuštila ova dva borca. Na našu žalost, Ante nije bio taj koji je slavio i odnio nazad u Dubrovnik milijun dolara, koliko je iznosila nagrada za osvajanje treće sezone ovog turnira.

Teixeira vs Blachowicz VIDEO Glover Teixeira u drugoj rundi ugušio Jana Blachowicza i kao najstariji borac prvi put stavio pojas prvaka divider

S druge strane, Cappelozza je s dvije pobjede protiv Ante, u preliminarnom kolu te u samom finalu, pokazao kako je zasluženo stigao do titule. Nakon borbe svi zajedno smo, uključujući samog Cappelozzu, saznali kako mu je u nedjelju umro otac.

Obitelj je tajila od njega ovu informaciju kako ga ne bi ometali uoči borbe vrijedne milijun dolara, no onda su mu javili.

Pogledajte Lucky Punch i detaljnu najavu UFC 267 spektakla ove subote

Brazilac je bio jako emotivan nakon pobjede, otišao se pozdraviti s Antom i Stipom Drvišem, a nije mogao zaustaviti suze u pobjedničkom govoru te kad mu se obitelj javila iz Brazila putem velikog ekrana.

''Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u mom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari'', napisao je na Instagramu Cappelozza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider