FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bit će vatreno

Nema više izbjegavanja: Cormier i Jones prošli vagu!

U ranojutarnjim satima nedjelje budite uz GOL.hr i UFC 214 spektakl...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je i službeno spremno za najveći UFC spektakl svih vremena - UFC 214! Svi su borci zadovoljili službeno vaganje, što znači da svi imaju zeleno svjetlo za ulazak u oktogon, pa tako i šest boraca u tri meča za titulu UFC prvaka.

Prvi su na službeno vaganje izašli prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier i Jon Jones. Obojica su bila na malo manje od 93 kilograma, a njihovo posljednje odmjeravanje prije borbe bilo je napeto kao i svako prethodno. Cormier je bio taj koji je prišao Jonesu, koji ga je čekao raširanih ruku s osmijehom na licu.

Podsjetimo, Jones se vraća u oktogon nakon jednogodišnje suspenzije zbog dopinga, dok će Cormier po drugi put braniti pojas prvaka. Riječ je o dvojici boraca koji se otvoreno mrze, odnosno o najvećem rivalitetu u UFC-u.

Vagu su zadovoljili i Tyron Woodley te Demian Maia. Oni će se u drugoj po važnosti borbi večeri boriti za titulu prvaka u velteru. Dosada se nisu susretali, a vagu su zadovoljili sa po 77 kilograma svaki.

Treća borba za naslov bit će ona između Chris Cyborg i Tonye Evinger, u kojoj je prvospomenuta borkinja veliki favorit za titulu. Obje su na vaganju imale nešto manje od 66 kilograma.

Vagu su zadovoljili i Donald Cerrone, te Robbie Lawler u velteru, odnosno Jimi Manuwa i Volkan Oezdemir u poluteškoj kategoriji.

Spektakularni glavni program prenosit će se UŽIVO na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a uz gledatelje će biti komentator Stipe Sladoljev i stručni sukomentator Zelg Galešić. U večernjem nedjeljnom terminu na programu Nove TV pogledajte snimku cijelog eventa.

Popis borbi glavnog programa:

Daniel Cormier - Jon Jones (poluteška)

Tyron Woodley - Demian Maia (velter)

Cristiane Justino - Tonya Evinger (perolaka)

Robbie Lawler - Donald Cerrone (velter)

Jimi Manuwa - Volkan Oezdemir (poluteška)

Uvodne borbe:

Ricardo Lamas - Jason Knight (perolaka)

Aljamain Sterling - Renan Barao (catchweight)

Brian Ortega - Renato Moicano (perolaka)

Andre Fili - Calvin Kattar (perolaka)

Kailin Curran - Alexandra Albu (slamka)

Eric Shelton - Jarred Brooks (muha)

Josh Burkman - Drew Dober (laka)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider