FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Komedija

Hrgović na čekanju: Kineski boksač uz bizarno objašnjenje zatražio dodatni rok za odgovor

Filip Hrgović bi u svom idućem nastupu mogao u ring s Zhangom Zhileijem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Hrgović još uvijek čeka ime svog idućeg suparnika, s kim će ući u ring nakon što je posljednji meč odradio početkom prosinca u Las Vegasu kada je nokautirao njemačkog boksača Emira Ahmatovića.

Posljednje razočaranje u Hrgovićev tim stiglo je ovih dana, kada se saznalo da Joseph Parker i Joe Joyce dogovaraju međusobnu borbu. Podsjećamo, riječ je o uglednim boksačima koji su prethodno obojica odbili Filipa.

Kao najveći kandidat u ovom trenutku doima se kineski boksač Zhang Zhilei, za kojeg je Hrgović nedavno potvrdio da je već prihvatio sve uvjete.

"Postoji li kineska riječ za Filip Hrgović?"

Hrgovićev menadžer Kalle Sauerland otkrio je kako je došlo do odgode potpisa ugovora i to zbog prilično bizarnog razloga.

"Od ljudi oko Zhanga smo već čuli kako će on prihvatiti borbu i sve uvjete. Nakon što mu je pismo došlo, on je zatražio još 24 sata duži rok da bi se pismo prevelo na kineski", izjavio je Sauerland i sarkastično dodao:

"Ne znam postoji li kineska riječ za Filip Hrgović, ali tu je njegov promotor Eddie Hearn koji mu to može prevesti, on je jako dobar u kineskom. To pismo ima jednu rečenicu."

Ovaj 38-godišnji Kinez neporažen je u teškoj kategoriji (24 meča, 23 pobjede i jedan neriješen ishod) i u 2022. godini traži ozbiljne izazove. Njegov cilj je borba protiv nekog vrhunskog teškaša kako bi s trijumfom u tom meču mogao dobiti priliku da se bori za naslov svjetskog prvaka. Poput Hrgovića, Zhang također ima olimpijsku medalju, u Pekingu je 2008. osvojio srebro.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider