FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pod okriljem WBO-a

Obojica su odbila Hrgovića i sad dogovaraju međusobni meč: Filip još uvijek čeka

Filip Hrgović još uvijek čeka na ime svog idućeg suparnika u profesionalnom boksu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Među brojnim imenima koja su se spominjala kao potencijalni budući protivnici Filipa Hrgovića, respektabilno su kotirali Joseph Parker i Joe Joyce.

Na IBF-ovoj ljestvici izazivača oni i dalje stoje vrlo dobro, međutim obojica su nedavno odbila ući u ring s Hrgovićem. Parker je preko svog menadžera poručio kako ima neke druge planove, dok je iz Joyceova tabora odaslali poruku u kojoj su naveli da se Joe još uvijek oporavlja od ozljede.

U međuvremenu, čini se kako bi mogli obojica uskoro u ring i to u međusobnom meču. Kako piše Boxing News 24, Parker i Joyce bi ne bi ukrstili rukavice u sklopu IBF-ove nego WBO organizacije.

Parkerov prvotni plan bio je borba protiv Andyja Ruiza Juniora, ali on ima u planu meč protiv Deontaya Wildera, a to novozelandskog boksača gura na drugi kolosijek – meč s Joyceom.

Hrgović u ovoj raspodjeli borbi tako i dalje ostaje s upitnikom glede idućeg protivnika…

Podsjećamo, Filip je u profesionalnoj karijeri dosad odradio 14 mečeva i upisao 14 pobjeda, od čega je 12 bilo nokautima, a dvije odlukom sudaca. Posljednji meč imao je 4. prosinca u Las Vegasu kada je nokautirao njemačkog boksača Emira Ahmatovića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider