FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hrvat ima plan

Hrgović objasnio Britancima koja je mana Duboisa: ''Nitko me dosad nije zastavio''

Filip Hrgović i Daniel Dubois ove subote ulaze u ring.

Filip Hrgović (Foto: scre)

Saudijska metropola Rijad ove će subote još jednom ugostiti najbolje svjetske boksače. Treća borba po važnosti na spektaklu bit će i ona koju svi s nestrpljenjem očekujemo, Filip Hrgović – Daniel Dubois.

Bit će to borba karijere Filipa Hrgovića, uz onu protiv Zhileija Zhanga. Neće biti za pojas IBF prvaka, ali će biti itekako važna jer pobjeda Hrgi donosi zadržavanje statusa obaveznog izazivača za prvaka svijeta. To znači skorašnje borbe s Usikom ili možda prije Joshuom.

Poraz bi našeg boksača bacio nekoliko koraka unazad, ali on na takvo što niti ne pomišlja. Naprotiv, Hrgović je toliko uvjeren u pobjedu da to pomalo iznenađuje i živcira Britance protiv čijeg se boksača bori.

U intervjuu za promotorsku kuću Queensberry, protiv koje on nastupa u 5 vs 5 bitci za promotorsku kuću Matchroom, Filip je još jednom pokazao koliko je samouvjeren.

''Borba je borba, ali mislim da sam u psihološkoj prednosti zbog onog sparinga. Bilo je to davno, vidjet ćemo što će biti ove subote.''

Hrgović kaže da Dubois ima problem

Hrgović aludira na davni sparing kada tvrdi da je uništio Duboisa za kojeg tvrdi da je poznat po odustajanju.

''Dva puta se povlačio, to nije dobro za boksača. Mislim da je dobar, solidan borac, pokazao je da može boksati i u kasnijim rundama'', ipak je malo pohvalio protivnika El Animal.

''Mislim da ima problem taj što ne voli primati određene udarce. Ne voli biti udaran. Mislim da sam ja baš sve suprotno. Imam dobru bradu'', rekao je Hrgović kojem na Boxing News predbacuju kako je zaboravio spomenuti da je bio uzdrman u mečevima s McKeanom i Zhangom.

''Nisam nikad zaustavljen u preko 100 amaterskih borbi niti na sparingu. Moja je kvaliteta što nikad ne odustajem. Ako ga pogodim mojim najboljim udarcima, zaustavit ću Duboisa'', poručio je Hrgović.

Filip Hrgović Daniel Dubois porazio Filipa Hrgovića prekidom u osmoj rundi divider

Filip Hrgović VIDEO Hrgović se susreo za stolom s Duboisom i uništio ga u startu: "Ne vidim velika m*da" divider

Filip Hrgović IBF potvrdio: Usik je poslao zahtjev zbog kojeg Hrgović neće još boksati za pojas divider

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider