FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ni oprostio ni zaboravio...

Bivši UFC-ov prvak iskoristio Euro i bocnuo rivala: Bacio se, nije slučajno što se preziva Sterling

Peter "Bez milosti" Yan nije imao milosti prema Sterlinzima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska je sinoć pobijedila Dansku 2:1 i poslije kontroverznih 120 minuta otišla u finale Eura. Utakmica se, jasno, pratila diljem kugle zemaljske, a među gledateljima je bio i donedavni UFC-ov prvak u bantamu, ruski MMA borac Peter Yan.

On, slično kao ostatak svijeta, smatra kako nije bilo govora o penalu koji je sudac Danny Makkelie dosudio poslije nepostojećeg prekršaja na Cityjevu napadaču Raheemu Sterlingu.

McGregor vs Poirier Lucky Punch: Kako je Poirier sredio McGregora i hoće li isto napraviti u nedjelju divider

"Bacio se, nema govora o penalu, nije slučajno što se preziva Sterling,“ poentirao je ruski borac na društvenim mrežama aludirajući na vlastitu kontroverzu protiv Sterlingova prezimenjaka, aktualnog UFC-ova prvaka u bantamu Aljamaina Sterlinga.

Kontroverzna borba za pojas u bantamu

Spomenuti MMA dvojac imao je svoju kontroverzu na okršaju za pojas u bantamu, Rus je dominirao cijelu borbu, međutim u jednom trenutku ilegalno je udario Amerikanca jamajčanskih korijena koljenom dok je on imao obje ruke na parteru. Sterling je tražio prekid borbe jer ju nije mogao nastaviti zbog teškog udarca u glavu, a UFC ga je po pravilima proglasio novim prvakom.

Međutim, mnogi su ga poslije borbe napali da je glumio i da se predao jer je vidio da nema šanse. Među njima je bio i Peter Yan, koji ga tad nije štedio te je također tvrdio da se Sterling bacio. Čini se kako mu još nije oprostio jer se poslije jučerašnjeg Sterlingova bacanja još jednom sjetio svoje borbe…

Prisjetite se kontroverzne borbe Petera Yana i Aljamaina Sterlinga:

Sportska javnost ove će nedjelje spustiti zastor na Europsko prvenstvo za ovu godinu, ali na gol.hr-u nema odmora. Mi već za vikend započinjemo ludi MMA mjesec srpanj s trilogijskom borbom McGregora i Poiriera. Očekuje nas paklen borilački srpanj, pratite ga na gol.hr-u i Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider