FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi Lucky Punch

Bivši menadžer Jorgea Masvidala i Yoela Romera za Novu TV: "Planiramo veliki event u Ciboni, napravit ćemo show sa sjajnim borbama"

Suvlasnik FNC-a i zagrebačkog ATT-a Robert Berman govorio ekskluzivno za kameru Nove TV.

Hrvatska promocija slobodne borbe FNC odradila je početkom tekućeg mjeseca svoj najveći event dosad, polufinalne borbe Armagedona, poluamaterskog turnira u njihovoj organizaciji začinili su najočekivanijim balkanskim okršajem, onim Vase Bakočevića i Francisca Barrija Croate, a popratan sadržaj bio je jednako atraktivan.

gol expired Novi UFC-ov spektakl iz Las Vegasa: Povratak Diaza, Volkanovski traži nastavak ludog niza, a Shevchenko obranu naslova divider

U "fight weeku“ u vodičkom hotelu Imperial organizirali su seminar legendarnog Renza Gracieja, a okolna događanja i event u šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila sa širokim osmjehom pratio je suvlasnik American Top Teama Croatia Bob Berman.

Njega je za najnoviji Lucky Punch uhvatio novinar Nova TV Vlado Boban:

Pogledajte najavni Lucky Punch za UFC 266

"Bio sam u Hrvatskoj mnogo puta, uživam u obali, ljudima, predivno je…“, započeo je Robert Berman za kamere Nove TV.

Živite na Floridi, vjerojatno ste mnogo puta bili u American Top Teamu, tamo treniraju top borci?

"Tamo rade top ljudi, vlasnik Dan Lambert, glavni trener Conan Silvera, već se godinama družim s njima,“ dodao je jednim okom gledajući seminar legende MMA scene Renza Gracieja.

MMA škola Zelga Galešića Volkanovski je u tri segmenta ponajbolji u UFC-u, saznajte kako će Ortega to pokušati zaustaviti u novoj MMA školi divider

"Napredujete velikom brzinom, vidim koliko se ovdje dobro radi i koliko vaši borci žele učiti. Ne limitiraju se isključivo na vlastite dvorane, nego treniraju na drugim mjestima, žele učiti, razmjenjivati znanja. Hrvatima predviđam sjajnu budućnost jer imate sjajnu infrastrukturu i sjajne instruktore za ovaj sport", pohvalio je lokalnu organizaciju Renzo Gracie pa vratio riječ Bobu, inače bivšem menadžeru mnogih UFC-ovih zvijezda.

"Radio sam s Amandom Nunes, Thiagom Santosom, Edsonom Barbzom. Bili smo menadžeri i Jorgeu Masvidalu, Yoelu Romeru… Imamo dugu povijest sa svima njima", kaže Bob, koji je suvlasnik FNC-a pa otkriva planove za budućnost.

gol expired Napeto na sučeljavanju: Volkanovski Ortegi "je*ena narkomanska varalico!" divider

"Želimo FNC pretvoriti u vodeću MMA promociju na Balkanu i u cijeloj regiji. Rastemo sporo, ali za ovu godinu planiramo raditi više nego prije. Cilj nam je 11 evenata, svaki drugi tjedan otprilike. U Ciboni planiramo veliko finale Armagedona, napravit ćemo veliki šou sa sjajnim borcima, bit će uzbudljiva večer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider