FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

Novi UFC-ov spektakl iz Las Vegasa: Povratak Diaza, Volkanovski traži nastavak ludog niza, a Shevchenko obranu naslova

Sve možete pratiti u noći sa subote na nedjelju od 4 ujutro na GOL.hr-u te u nedjelju navečer na Novoj TV.

Pred nama je nova UFC-ova priredba u Las Vegasu.

Osim glavne borbe Aleksandra Volkanovskog i Briana Ortege, posebno intrigantan bit će povratak Nicka Diaza. 38-godišnjeg Amerikanca nakon dugih 17 godina čeka revanš s bivšim prvakom Robbijem Lawlerom.

Sve možete pratiti u noći sa subote na nedjelju od 4 ujutro na GOL.hr-u te u nedjelju navečer na Novoj TV.

Priča sa ovog UFC-a vodi nas 17 godina unatrag, dvije mlade zvijezde u usponu, Robbie Lawler i Nick Diaz napunile su dvoranu u Las Vegas i ponudile akciju od prve sekunde.

Diaz je uspavao Lawlera nokautom u drugoj rundi i svjetla svjetske pozornice bila su njegova. U idućim godina njegov beskompromisni stil borbe zavoljeli su mnogi obožavatelji borilačkog sporta

Lawler je, deset godina nakon sudara s Diazom, 2014. godine postao prvak UFC-ove velter kategorije.

Pojas je branio dva puta, ali posljednjih godina izgubio je ubojitost koja ga je krasila. Od 2017. nije upisao pobjedu i u posljednje četiri borbe je poražen. No kada mu je UFC ponudio uzvrat sa Diazom, Lawler je jedva dočekao.

Nick Diaz protiv Andersona Silve. Poslastica UFC-a 266: Ostalo je samo jedno pitanje pred spektakularni revanš koji se kuha već 17 godina divider

Uz Amandu Nunes, najdominantnija borkinja svijeta je, naravno, Valentina Shevchenko. Pojas prvakinje muha kategorije branila je već pet puta zaredom, a tajnu gladi uspjeha i gladi za pobjedama ovako objašnjava.

"Želite li biti bolje u nečemu, u bilo čemu, morate to ozbiljno shvatiti. Bavim se borilačkim vještinama već 28 godina i to je moja lekcija broj 1. Naučila sam je kroz godine", rekla je Shevchenko koju ćemo ovog vikenda gledati protiv Amerikanke Lauren Murphy.

Murphy je upisala pet pobjeda zaredom i sasvim zasluženo zaradila priliku da uđe u oktogon protiv prvakinje koja je veliki favorit na kladionicama.

Glavni dio večeri u Las Vegasu otvaraju također dame Jessica Andrade i Cynthia Calvillo. Nakon toga gledamo teškaše Blaydesa i Rozenstruika, onda slijede Lawler i Diaz pa dvije bitke za titulu, Schevchenko protiv Murphy i Volkanovski protiv Ortege.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider