FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ekstra prihod

Bivša UFC-ova prvakinja prodaje golišave fotografije na internetskom servisu: "Nije mi žao što su procurile u medije, otplatila sam auto i kuću od te love"

Brazilka MMA borkinja Jessica Andrade prodala je svoje golišave fotografije na OnlyFansu, a one su završile u brazilskim medijima.

Jessica Andrade i Rose Namajunas - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša UFC-ova prvakinja Jessica Andrade odlučila se priključiti novom trendu i isprobati nešto novo u životu te se priljučila OnlyFansu, internetskom servisu na kojem možete prodavati vlastite fotografije i video uratke direktno korisnicima.

Uglavnom ga se povezuje sa seks-industrijom, jer ga koriste, mnoge porno zvijezde, ali koriste ga i ostali korisnici koji žele prodavati sadržaj.

Pogledajte borbu kojom je Andrade postala prvakinja

Andrade je odlučila priključiti se tom servisu i zadovoljna je unatoč tome što su neke njezine golišave fotografije koje je prodala preko OnlyFansa procurile u medije. MMA borkinja učlanila se na nagovor svoje supruge Fernande Gomes kako bi zaradila dodatnu lovu po selidbi u Las Vegas.

"Nisam razočarana iako su moje fotografije procurile u javnost jer sam očekivala tako nešto. Otplatila sam automobil i platila stanarinu za kuću u Vegasu sedam mjeseci unaprijed. Nisam još potrošila ni novčić od zadnje borbe", rekla je Andrade.

Pogledajte njezinu zadnju borbu za naslov

"Imam 30 godina i znam da moje tijelo neće zauvijek ovako izgledati. Bolje da to radim sad jer ga poslije nitko neće željeti gledati".

"Zbog fotografija nisam razočarana jer sam ih sama prodala, da su mi ukradene, bilo bi drugačije, ali ovako mi ne smeta. Bilo je zapravo vrlo duhovito jer su memeovi na internetu bili urnebesni", podvukla je.

Andrade je bivša UFC-ova prvakinja u kategoriji slamka, a nedavno je imala priliku napasti pojas i u muha kategoriji, u kojoj je prva izazivačica, ali izgubila je od aktualne prvakinje Valentine Ševčenko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider