FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pronađena mrtva prije dva tjedna

Detaljno opisan trenutak kada je najplaćeniji sportaš svijeta gotovo nasmrt pretukao majku troje djece

Floyd Mayweather proveo je dva mjeseca u zatvoru 2012. godine jer je dvije godine ranije gotovo nasmrt pretukao majku svoje troje djece.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša djevojka i majka troje djece Floyda Mayweathera, Josie Harris, pisala je autobiografiju u trenucima kada je njezino beživotno tijelo prije tri tjedna pronađeno u automobilu.

U njoj je detaljno opisala brutalna premlaćivanja najplaćenijeg sportaša svijeta, zbog kojih je Mayweather završio u zatvoru 2011. godine.

Cristiano Ronaldo na godišnjem odmoru (Screenshot Instagram) Kakvi mišići: Ronaldo nije u samoizolaciji, nabildao se i pozirao s djevojkama u teretani divider

U prepričavanju jednog premlaćivanja Josie Harris navela je kako ju je proslavljeni boksač zamalo ubio. Učinio je to pred njihovo troje djece, koja su tada imala sedam, devet i jedanaest godina.

"Oči su mi bile širom otvorene zbog vlastitih vriskova. Bol mi je prolazila kroz lubanju kada sam pogledala prema gore i vidjela Floyda. Držao me za kosu jednom rukom, udarao drugom, vukao po sobi i ponavljao "ubit ću te ku***". Rekla sam mu da pogleda svoju djecu koja to sve vide. Nastavila sam vrištati dok me nije pustio. Nisam stigla ništa izgovoriti kada me ponovno primio za kosu i udario u pozadinu vrata. Bio je odlučan da me prebije, vidjela sam mu u očima. Kada sam sjela, primio mi je ruku i okrenuo je za 180 stupnjeva. Ponovno ju je primio i povukao za kosu. Imala sam osjećaj da će mi iščupati skalp. Mislila sam da će me ubiti", napisala je u neobjavljenoj knjizi, čije je dijelove objavila njezina dobra prijateljica.

gol expired Život hrvatske legende Branka Cikatića: Pokorio borilački svijet, bio poznatiji od Chucka Norrisa i Van Dammea divider

Knjiga je trebala biti o njezinu suživotu s Floydom Mayweatherom, od trenutka kada su se upoznali do trenutka kada je postao nasilan.

Mayweather, koji je u posljednjih mjesec dana pretrpio i smrt svoj bivšeg trenera i ujaka Rogera Mayweathera, zbog premlaćivanja Josie proveo je u zatvoru svega dva mjeseca 2012. godine.

U trenutku smrti Josie Harris i Floyd Mayweather sporili su se na sudu. Josie je optužila Mayweathera da je lagao u jednom intervjuu u kojem je rekao da se drogirala konstantno u godinama kada su prijavljivana nasilja u njihovu domu. Josie je u tom slučaju, koji je još uvijek aktualan na sudu, tražila 20 milijuna dolara odštete.

Florentino Perez i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Tri glavna kandidata za novog centarfora Real Madrida: Perez ima novog favorita za Ronaldova nasljednika divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider